30 Sty 2022, 12:13:43
Każdy kto posiada paszport na stemplu, to on umożliwia wiele rzeczy. Każda osoba szuka coś dla siebie. Jako że fanem piłki nożnej nie jestem i BET odpada, zobaczyłem co to jest ten cały Kaper... Okazuje się że to jest fajna gra w statki. Niby tylko losowanko i 4 kategorie, a dają tyle frajdy! Nawet nie wiecie jak się ucieszyłem gdy miałem pierwsze zwycięstwo ( Albert Espada pozdrawiam)! Jak dla mnie gra w Kapera ma tylko 2 wady:
1.Fajnie by było widzieć jakąkolwiek animacje po losowaniu wygranego lub przegranego(np. że statek tonie bo został rozstrzelany)
2.Za mało bitew! Jakby 50 bitew na dzień, to mógłbym rzecz że bym się jeszcze bardziej wkręcił! A tak to trochę powolnie idzie, ale cóż. Może w przyszłości się zlitują i dodadzą taką opcję.
A tak poza tym, to ta gra dla mnie nie ma wad
Polecam każdemu granie w Kapera.
1.Fajnie by było widzieć jakąkolwiek animacje po losowaniu wygranego lub przegranego(np. że statek tonie bo został rozstrzelany)
2.Za mało bitew! Jakby 50 bitew na dzień, to mógłbym rzecz że bym się jeszcze bardziej wkręcił! A tak to trochę powolnie idzie, ale cóż. Może w przyszłości się zlitują i dodadzą taką opcję.
A tak poza tym, to ta gra dla mnie nie ma wad
Polecam każdemu granie w Kapera.