07 Lut 2021, 21:44:05
Kilka minut po wystąpieniu, gdy na placu powoli zaczęło robić się tłoczno na scenę ponownie wyszedł Prezydent. Tym razem widać było, że czekał na tę chwilę.
Szanowni
Alfred ponownie zszedł z mównicy w mroczne kuluary, przygotować się na jeszcze jedno wystąpienie.
Szanowni
Rocznica bez niespodzianek to nie rocznica. Zdecydowałem się właśnie dzisiaj przedstawić efekty informatycznej i gospodarczej myśli Związku Winkulijskiego. Dlatego też przedstawiam wszystkim wersję demonstracyjną, trailer systemu gospodarczego "Merchant". System jest celowo bardzo ubogi w opcje, jednakże cały system oparty będzie właśnie na handlu oraz zarobku na różnicach cen. Do skorzystania z "klikadełka" nie jest potrzebna rejestracja bądź logowanie, a uzyskany wynik można zapisać.
Dodatkowo, system będzie otwarty dokładnie 7 dni, do niedzieli, przyszłego tygodnia do godziny 20:00. Dla 3 osób, które uzyskają największe wyniki przewidziane są nagrody pieniężne w wysokości 5000 REN. Zachęcam do wypróbowania!
Niestety, system nie wyświetla się tak, jakbym tego chciał na urządzeniach mobilnych - mam jednak nadzieję, że nie będzie to przeszkodą w korzystaniu z funkcjonalności.
Oddaję teraz głos gościom, chcącym wstąpić na mównicę i powiedzieć kilka słów.
Niestety, system nie wyświetla się tak, jakbym tego chciał na urządzeniach mobilnych - mam jednak nadzieję, że nie będzie to przeszkodą w korzystaniu z funkcjonalności.
Oddaję teraz głos gościom, chcącym wstąpić na mównicę i powiedzieć kilka słów.
Alfred ponownie zszedł z mównicy w mroczne kuluary, przygotować się na jeszcze jedno wystąpienie.
![[Obrazek: 99527777916551826.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1054/99527777916551826.png)
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I