15 Sty 2021, 13:32:39
Przede wszystkim jestem człowiekiem rozsądnym. Jeżeli widzę, że są osoby, które chcą się bawić - nie zamierzam stać na przeszkodzie. To nie jest tak, że kandydatura Szanownego Pana Mordimera jest nią dla mnie.
No i to jednak ja umiem programować, ja jestem twórcą Związkowego Banku Centralnego. Możemy się dalej bawić w banki forumowe, rozliczanie każdej transakcji w 5 postach, tylko czy tego właśnie chcemy?
Na koniec, od dawna prezentuję sobą konkretne, pannordackie poglądy. Co prezentuje w takim razie Mordimer, który już wcześniej zadeklarował, że zamyka się w swojej dzielnicy bez względu na wszystko?
No i to jednak ja umiem programować, ja jestem twórcą Związkowego Banku Centralnego. Możemy się dalej bawić w banki forumowe, rozliczanie każdej transakcji w 5 postach, tylko czy tego właśnie chcemy?
Na koniec, od dawna prezentuję sobą konkretne, pannordackie poglądy. Co prezentuje w takim razie Mordimer, który już wcześniej zadeklarował, że zamyka się w swojej dzielnicy bez względu na wszystko?
![[Obrazek: 99527777916551826.png]](https://kustosz.stempel.org.pl/1054/99527777916551826.png)
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I