17 Gru 2020, 14:40:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17 Gru 2020, 14:41:25 przez AleksanderNovak.)
Um. Nie masz prawa mówić mi czy jestem dojrzały czy nie. Nigdzie też nie zauważyłem, by ktoś się ze mnie wyśmiewał, choć może po prostu jestem ślepy.
Pośmiewiska żadnego nie było. To, że mieliśmy problemy z ZP wynikało z nieporozumień i braku czasu, chaotycznego działania bez wcześniejszych ocen ich konsekwencji. Działanie pod presją samego siebie.
Teraz chcieliśmy zrobić po prostu wszystko na spokojnie, bo czas już nas nie goni. Przykro mi jest, że w waszych oczach to wszystko wyglądało tak jak opisujesz, bo to nie miało tak wyglądać.
A to że czasem zachowuję się jak dziecko, to normalne (u mnie).
Pośmiewiska żadnego nie było. To, że mieliśmy problemy z ZP wynikało z nieporozumień i braku czasu, chaotycznego działania bez wcześniejszych ocen ich konsekwencji. Działanie pod presją samego siebie.
Teraz chcieliśmy zrobić po prostu wszystko na spokojnie, bo czas już nas nie goni. Przykro mi jest, że w waszych oczach to wszystko wyglądało tak jak opisujesz, bo to nie miało tak wyglądać.
A to że czasem zachowuję się jak dziecko, to normalne (u mnie).
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak