30 Sty 2020, 15:53:30
1. To taka moja wstępna myśl — polegałoby to poprostu na tym, że lennicy rodzielaliby między sobą tereny nie podzielone między lenna, które leżą na terenie ich powiwrnictwa i rządziliby nimi, rozwijali narrację podobnie jak we własnym lennie, ale nie niosłoby to za sobą żadnych skutków prawnych, tereny te nie stawałby się ich własnością, trochę tak jak w przypadku Powiernictwa pod zarządem jednego lenna.
2. Nie wiem, to już pytanie skierowane do dowództwa armii, ale wydaje mi się, że na wypadek napaści zbrojnej lub wewnętrzego konfliktu (obu tych wypadków staramy się unikać), środki Federacyjnych Sił Zbrojnych i Sił Zbrojnych WRE okażą się wystarczające, dodatkowo mamy też Folksguarde, ale w każdym razie możemy rozważyć możliwość powiększenia gwardii lennych, choć uważam to za zbyteczne.
2. Nie wiem, to już pytanie skierowane do dowództwa armii, ale wydaje mi się, że na wypadek napaści zbrojnej lub wewnętrzego konfliktu (obu tych wypadków staramy się unikać), środki Federacyjnych Sił Zbrojnych i Sił Zbrojnych WRE okażą się wystarczające, dodatkowo mamy też Folksguarde, ale w każdym razie możemy rozważyć możliwość powiększenia gwardii lennych, choć uważam to za zbyteczne.