21 Sty 2020, 21:26:09
Artur Kardacz napisał(a):Oczywiście że by zagłosował, wszyscy by zagłosowali. Nie daliście nam jeszcze żadnego powodu to tego aby was tutaj zatrzymać. Zamiast starać się dostosować, pokazać wam że zależy, nawiązać jakieś stosunki z inną prowincją to wy wolicie robić strajki i wyzywać innych. Jeśli chcecie zostać to zróbcie coś normalnego a przede wszystkim zacznijcie nad sobą pracować. Narracja typu "ja wiem lepiej co robi wojsko FSZ" albo wyzwanie osób które nie zgadzają się z wami w żaden sposób wam nie pomaga. Powtórzę, zróbcie coś fajnego, jakaś narracja, wydarzenie, nawiązanie pierwszych stosunków dyplomatycznych i przestańcie odwalać takie akcje, a od razu inni mieszkańcy inaczej będą was oceniać. Myślicie że takimi akcjami poprawicie swoją sytuację? Czy strajki oraz wyzwanie innych pozwoli wam na zostanie w FN?
Nam bardzo zależy, tylko by to wyszło to wam jeszcze to musi zależeć a macie w chuju ZP. Dlatego nie zostaniemy w FN jest to nie możliwe. No chyba że erik odwoła referendum. Zróbcie nam działy. To na pewno pomoże. Za nim się pożegnamy z FN. Bo nawet nie wiesz jak mi zależy na ZP. Zróbcie nam działy to kwestie 5 minut. Złożyłem już wczoraj wniosek do RA. Wykażemy się tak że wam ryjce odpadną.
Za pewne i tak zagłosujecie przeciw.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak