02 Sty 2020, 14:02:03
August przyjął owe klucze, po czym zdecydował się również wygłosić krótkie przemówienie:
Mieszkańcy Klawaldu, ale też miast Klawald Południowy i Dłużne! Jak już wiecie, ja teraz będę właścicielem tych miast. Nie obawiajcie się jednak. Nie będzie to żadna firma dyktatury, a droga do aktywizacji tego terenu, którą zacznę natychmiast. Dziękuję, że tak wspaniale mnie powitaliście, jak również w tym miejscu chciałbym podziękować panu prezydentowi Egwallandu za danie mi możliwości objęcia owego terytorium i jednocześnie polecić usługi inwestycji w Winkulię, które zamierzam mnie nieustannie wspierać i promować w swoich działaniach. Równocześnie mam zamiar w pierwszych dniach swojego panowania nad tymi miastami, zorganizować wielki konkurs na nową nazwę dla terytorium, nad którym zarządzam. Będę się starał rozwinąć w pełni potencjał tych miast, jednocześnie pielęgnując ich długą historię. Zatem jeszcze raz dziękuję i zaczynam się przygotowywać do początku odpowiedzialnego zadania zarządzania tymi miastami!
August van Hagsen de la Sparasan