26 Gru 2019, 01:51:50
Owszem, tak było, nie będę tego ukrywał, jednakże zmieniłem ostatnio swój pogląd na mikroświat, tak jak Pan wskazał. Dodam również, że program był współtworzony z naszym kandydatem na Prezydenta, więc nie może być on moją prywatną rozprawką nt. poglądów.
[/hr]
Pan Wespucci porzucił pomysł wprowadzania gospodarki planowanej, ponieważ jednogłośnie stwierdziliśmy, że po prostu nie ma to sensu. JE Henryk słucha również głosu obywateli, dlatego widząc zdecydowany ich przeciw przeciwko gospodarce planowanej porzucił zamiary jej wprowadzenia. Wszakże jest on kandydatem, który wsłuchuje się w Naród.
Co do sądów, zrobiliśmy wstępne obliczenia i wynikło z nich, że 3 sądy po 3 sędziów są jak najbardziej realne i możliwe do utworzenia. W Volkianie mamy 3 aktywnych obywateli, w ZSRM sądem kieruje Pierwszy Towarzysz, a w Egvallandzie jest 4 aktywnych obywateli. Nie wiem więc dlaczego stwierdził Pan, że przy naszych zasobach ludzkich jest to awykonalne.
[/hr]
Cytat:Dlaczego Henryk jest w waszej partii jeżeli jest zwolennikiem gospodarki planowanej a przynajmniej tak napisał w swym programie?
Jeszcze jedno, jak wy chcecie zrobić sądy prowincjalne jeśli nie ma do tego zasobów ludzkich? 3 sądy po 3 sędziów no na teraźniejszą sytuacje tak się nie da!
Pan Wespucci porzucił pomysł wprowadzania gospodarki planowanej, ponieważ jednogłośnie stwierdziliśmy, że po prostu nie ma to sensu. JE Henryk słucha również głosu obywateli, dlatego widząc zdecydowany ich przeciw przeciwko gospodarce planowanej porzucił zamiary jej wprowadzenia. Wszakże jest on kandydatem, który wsłuchuje się w Naród.
Co do sądów, zrobiliśmy wstępne obliczenia i wynikło z nich, że 3 sądy po 3 sędziów są jak najbardziej realne i możliwe do utworzenia. W Volkianie mamy 3 aktywnych obywateli, w ZSRM sądem kieruje Pierwszy Towarzysz, a w Egvallandzie jest 4 aktywnych obywateli. Nie wiem więc dlaczego stwierdził Pan, że przy naszych zasobach ludzkich jest to awykonalne.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)