28 Paż 2019, 23:37:27
I oto jest pytanie.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak

|
Dlaczego Bank Federacyjny nie działa???
|
|
28 Paż 2019, 23:50:47
Cba blokując nasze stare forum zablokowało również strone banku, tak mi się przynajmniej wydaję.
28 Paż 2019, 23:55:37
Artur Kardacz napisał(a):Cba blokując nasze stare forum zablokowało również strone banku, tak mi się przynajmniej wydaję. Kiedy naprawa?
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
29 Paż 2019, 00:09:17
Reżim Administratorski S.Z. narodowy zarządca infrastruktury informatycznej Federacji Nordackiej z siedzibą w Krasnodarsku (Volkian) pracuje nad usunięciem awarii. Najpóźniej jutro, tudzież w środę wszystkie funkcjonalności, w tym FBC powinny działać.
29 Paż 2019, 18:41:45
Awaria banku, Konstytucja złamana. Obywatele chcą normalnie żyć a władza im to utrudnia!
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
Podróżnik i poeta. Aktualnie w raju Allacha.
03 Lis 2019, 02:11:29
Miało być naprawione w wtorek
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
03 Lis 2019, 14:16:54
@Fazil Emre proszę zatem wnieść pozew o tę sprawę. Jestem ciekawy, jakie ma pan argumenta za tym, że niefunkcjonowanie FBC łamie konstytucję i dlaczego obwinia pan o to władze centralne Federacji Nordackiej Pozdrawiam serdecznie, odpowiednie kroki ku przywroceniu, jeżeli nie zostaną podjęte wcześniej, powezmę, jak już ogarnę Lalkę. ![]()
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor ~JKW Mateusz I
06 Lis 2019, 20:21:45
Gdyby przywrócenie całości było takie proste, to już by było zrobione Obecnie trwają prace nad podłączeniem do strony bazy danych, mam nadzieje, że do końca tygodnia będzie po sprawie Zwsz ![]()
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor ~JKW Mateusz I |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |