08 Sie 2019, 18:26:14
Proszę o ponowne nadanie mi obywatelstwa.
(-) Powietrzny
(-) Powietrzny

|
Wniosek
|
|
08 Sie 2019, 18:32:08
Wniosek akceptuję. Liczę, że spodoba się Panu w naszym kraju i będzie się Pan w nim rozwijał.
08 Sie 2019, 18:57:01
Czas do żądania wycofania swojego obywatelstwa: 2 dni i 10 godzin..... Panie ministrze historia kołem się toczy
08 Sie 2019, 19:21:09
Ja przepraszam bardzo, nie mam podstawy prawnej do odrzucenia tego wniosku. Dajmy Filipowi drugą szanse, niech się wykaże i pokaże z dobrej strony,
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
08 Sie 2019, 20:09:47
Ja, jako Sędzia NSF poprosiłbym o pisemne uzasadnienie decyzji. Proszę wysłać je w terminie 48 godzin od chwili wysłania niniejszego postu. Sąd chce poznać dokładne przesłanki pozytywnego rozpatrzenia wniosku w takich okolicznościach. Pismo proszę wysłać na służbowy adres e-mail, bądź na pw poprzez forum. Henryk Wespucci
08 Sie 2019, 20:12:36
@"Heniu Wespucci" Odmawiam. @Filip Powietrzny proszę uzupełnić wniosek, abym mógł go akceptować. Należy podać prowincje, w której zamierza Pan zamieszkać. ![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
08 Sie 2019, 22:18:42
Jako Minister Sprawiedliwości, muszę oznajmić, że nie ma podstawy prawnej, dla której Sędzie NSF, mógłby wysłać takowe żądania.
To tylko Szarak
08 Sie 2019, 23:37:35
Złożyłem wniosek o ponowne nadanie. Podawałem w poprzedniejszym wniosku. Ale jeśli MSW nie rozumie, to Nordata Północna, czy jakoś tak.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |