30 Lip 2019, 23:47:54
Witam i prosiłbym o zmianę nazwy działu "Parlament RZP" na "Rigstag".
Z góry dziękuje.
Z góry dziękuje.
![[Obrazek: signature_qsahasr.png]](https://s6.ifotos.pl/mini/signature_qsahasr.png)
I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR
Marszałek Parlamentu V kadencji

|
Centrum wniosków i próśb
|
|
30 Lip 2019, 23:47:54
Witam i prosiłbym o zmianę nazwy działu "Parlament RZP" na "Rigstag". Z góry dziękuje. ![]() I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR Marszałek Parlamentu V kadencji
30 Lip 2019, 23:51:50
@Harrison Wells Wniosek zaakceptowano i wykonano.
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
31 Lip 2019, 20:33:34
Witam ponownie i po dostrzeżeniu następnego niedociągnięcia proszę o zmianę nazwy działu "Pałac Prezydenta RZP" na "Pałac Kanclerza RZP". I ponownie z góry dziękuje. ![]() I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR Marszałek Parlamentu V kadencji
01 Sie 2019, 13:46:39
Drogi administratorze, uprzejmie proszę o utworzenie działu pod tytułem "Klub Podróżników" i przeniesienie tam wątku <!-- m --><a class="postlink" href="http://fnor.cba.pl/forum/showthread.php?tid=1275&pid=7134#pid7134">http://fnor.cba.pl/forum/showthread.php ... 34#pid7134</a><!-- m --> Jeśli Allach będzie łaskaw dla Twej wspaniałomyślności proszę o nadanie rangi moderatora działu dla skromnego podróżnika Fazila.
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
Podróżnik i poeta. Aktualnie w raju Allacha.
01 Sie 2019, 16:32:09
Na forum Federacji Nordackiej w dziale RZP proszę Pana Administratora. Przepraszam że nie określiłem swej prośby dokładnie przez co dokładam Panu Administratorowi dodatkowej pracy. Obiecuję że kolejnym razem będę dokładniejszy w swych wypowiedziach a zarazem dziękuję za zwrócenie mi uwagi co sprawiło że zauważyłem w sobie swą niedoskonałość nad którą będę pracował. Allach cieszy się gdy doskonalimy siebie.
Fazil Emre (urodzony 21.06.2019 zmarł 30.10.2019), Sułtan Siyah,Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu.
01 Sie 2019, 16:41:49
Dziękuję uprzejmie drogi administratorze. Niech Allach ma Cię w swojej opiece!
01 Sie 2019, 17:31:59
Uprzejmie zwracam uwagę iż lepiej umieścić ten dział gdzieś indziej niż pomiędzy odnośnikami do Miasta Parlamentarnego i Prezydenckiego. Najlepiej umieścić ten dział pomiędzy Dziennikiem ustaw a działem WAR. ![]() I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR Marszałek Parlamentu V kadencji |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |