22 Lis 2018, 20:51:22
Drodzy mieszkańcy federacji. Ze względu na bardzo wysoką nieaktywność Learven/Dalerii, poważniej już się zastanawiałem nad zmianą miejsca zamieszkania. Najbardziej z odpowiadających mi jest Koribia i Volkian. I Chciałbym do jednego z tych 2 regionów się przemeldować. Dlaczego do jednego z nich? Po pierwsze zarówno Koribia, jak i Volkian są aktywniejszymi regionami niż Learven/Daleria. Po drugie nad Koribią się zastanawiałem, bo to nowy region, ale za to z aktywnym obywatelem i nawet z możliwością nowych pomysłów. Natomiast o Volkianie myślałem, bo jest to dość specyficzny region, ale za to przez moją osobę bardzo lubiany. Ponadto w tej prowincji jest sławny Henryk Wespucci, którego lekko popieram jego poglądy(Bo aktualnie moje poglądy się zmieniły z prawicowych, na centrystyczno-lewicowe).
Jeszcze decyzji nie podejmuję teraz, ale jeżeli stan aktywności Learven/Dalerii się nie zmieni, to faktycznie będę chciał się przesiedlić to jednego z 2 wyżej wymienionych regionów Federacji Nordackiej.
Jeszcze decyzji nie podejmuję teraz, ale jeżeli stan aktywności Learven/Dalerii się nie zmieni, to faktycznie będę chciał się przesiedlić to jednego z 2 wyżej wymienionych regionów Federacji Nordackiej.

![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)