30 Cze 2019, 01:58:08
Przeglądając sobie ostatnio nasze forum natrafiłem na link do starego forum Nordaty Północnej, które funkcjonowało przed włączeniem NP do Federacji Nordackiej. Wchodzę, wita mnie napis "Azhgenika". Czytam pierwszy lepszy wątek, a tam Pan Harlin:
Co to jest ja się pytam? Jak to ma działać? Ale co najważniejsze - po co to jest tworzone. Wiem, że Pan Harlin na czole ma wypisane "H I P O K R Y T A", ale przecież z tego co pamiętam, to sam nawoływał do nietworzenia nowych, bezwartościowych yoyonacji. Mówił, że należy wspierać te, które jakoś się trzymają.
Dlatego wzywam Pana @"Kamiljan Harlin von Wespucci", który pełni u Nas rolę posła w Parlamencie Federacyjnym, do wyjaśnień.
mam nadzieję, że nie ma Pan zamiaru dalszej kontynuacji tego ułomnego projektu, i skupi się Pan na Federacji a nie jakimś yoyoniewiadomo
Cytat:Witajcie Towarzysze!
Dnia dzisiejszego na Pollinie tworzy się nowe imperium - nasze imperium. Uczyniliśmy już dwa wielkie kroki ku uczynieniu z tego państwa wielkiej potęgi - zbudowanie forum i zebranie czteroosobowej grupy założycieli. Teraz musimy dokonać kolejnych decyzji.
Co to jest ja się pytam? Jak to ma działać? Ale co najważniejsze - po co to jest tworzone. Wiem, że Pan Harlin na czole ma wypisane "H I P O K R Y T A", ale przecież z tego co pamiętam, to sam nawoływał do nietworzenia nowych, bezwartościowych yoyonacji. Mówił, że należy wspierać te, które jakoś się trzymają.
Dlatego wzywam Pana @"Kamiljan Harlin von Wespucci", który pełni u Nas rolę posła w Parlamencie Federacyjnym, do wyjaśnień.
mam nadzieję, że nie ma Pan zamiaru dalszej kontynuacji tego ułomnego projektu, i skupi się Pan na Federacji a nie jakimś yoyoniewiadomo
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)