18 Cze 2019, 11:59:38
@Erik Otton von Hohenburg przepraszam za zwłokę, mam przyjemność powiadomić że wniosek został zrealizowany

|
Centrum wniosków i próśb
|
|
18 Cze 2019, 11:59:38
@Erik Otton von Hohenburg przepraszam za zwłokę, mam przyjemność powiadomić że wniosek został zrealizowany
24 Cze 2019, 20:42:39
W związku z nadaniem Arisowi Kostasowi Starostwa, wnoszę o stworzenie działu "Wyspy Kocickie" w dziale Egvalland>Starostwa. Pozdr. ![]()
30 Cze 2019, 14:44:09
Witam i proszę szanowna administrację o utworzenie działu "Wielka Armia Republiki" w tym miejscu oraz utworzenia tam poddziałów kolejno : "Sztab Dowodzenia Wielkiej Armii Republiki", "Wojska Lądowe" , "Marynarka Wojenna", "Siły Powietrzne" oraz "Siły Specjalne". Dodatkowo proszę o nadanie mi funkcji moderatora wyżej wspomnianego działu. Za wykonanie z góry dziękuje. ![]() I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR Marszałek Parlamentu V kadencji
30 Cze 2019, 16:19:46
Działy stworzono, moderację nadano.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
02 Lip 2019, 10:38:40
Składam wniosek o utworzenie w dziale Egvalland, w podziale "Starostwa" działu "Sułtanat Siyah" i proszę nadać w nim uprawnienia moderacyjne użytkownikowi @Fazil Emre
![]() |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |