Panie Janie, my właśnie dyskutujemy nad tym, co zrobić, aby było mniej nieużywanych ziem. Zamiast tworzyć nowe terytoria dla Egvallandu, możemy mu dać już jakieś istniejące. A to co nam zostanie może zostać ogłoszone OBPP.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Oczywiście. Wy pewnie będziecie mieli chociaż jakiś pomysł na te ziemie w przeciwieństwie do centrali. Poza tym, czy SZC nie są jakimś kontynuatorem ZW?
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
Już dość długo proponowałem Wam przekazanie Winkulii, wszystko będzie dla niej lepsze, niż dalsze siedzenie w Dystrykcie Federalnym.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Artur Kardacz napisał(a):Skoro cała Winkulia Południowa jest wolna to kawałeczek można przyłaczyć do nas.
Kawałeczek? Ja bym wam dał całą, żebyście sobie już skompletowali te ziemie dawnego Związku.
Kaspar Waksman napisał(a):Oczywiście. Wy pewnie będziecie mieli chociaż jakiś pomysł na te ziemie w przeciwieństwie do centrali. Poza tym, czy SZC nie są jakimś kontynuatorem ZW?
*za drzwiami sali konferencyjnej do służącego* Ohoho, cóż to za spotkanie? Beze mnie?! Hans, melduj, dlaczego nie zostałem zaproszony! Że co? Jak to nie jestem mieszkańcem?! Niech mi podadzą akt banicji, zrzeczenie się obywatelstwa nie oznacza, że się mnie pozbyli, teraz będzie dopiero zabawa.
*wchodzi i chrząka* Przepraszam za spóźnienie, mam nadzieję, że moja wizyta n i k o m u nie przeszkadza. Proszę, kontynuujcie...
[/hr]
O, co tu się tak nagle cichutko zrobiło? Przeraziłem Was? Nie widziałem żadnego trupa wstającego z grobu, bardziej anorektyka ze swoimi prawami.
(—) Arkadiusz Norbert van Deliart-Witcher z rodu Buddus, de facto herbu Białokruki. Jego Książęca Wysokość Dalerii, dalerski polityk, baronet i były obywatel Księstwa Sarmacji, tym samym griffton i były obywatel Królestwa Baridasu. Dawny surmeński turysta.
Ja bym chętnie zapytał, o jakich nieużytkach mowa. Przecież nie może chodzić o Dalerię i Lotryganię... prawda?
(—) Arkadiusz Norbert van Deliart-Witcher z rodu Buddus, de facto herbu Białokruki. Jego Książęca Wysokość Dalerii, dalerski polityk, baronet i były obywatel Księstwa Sarmacji, tym samym griffton i były obywatel Królestwa Baridasu. Dawny surmeński turysta.