Witam! Mam na imię Tadeusz, jestem Królem Hawilandu, przybywam tu w celach dyplomatycznych
(-) Król Hawilandu, Tadeusz I Wielki
rip stare forum
Dobry wieczór! Niezmiernie jest mi miło, że Wasza Ekscelencja zdecydowała się nas odwiedzić. Życzę jak najprzyjemniejszego pobytu. Ze swojej strony zapraszam do Pałacu Cesarskiego.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Dasz Bór! Witamy w Cesarstwie!
Ładny gołąb ale wcale nie musi być taki w kurwe duży chyba że chcesz sobie nim poprawić wielkość chuja
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
A czepiasz się wszystkiego, normalna wielkość.
(-) JKM Mikołaj III,
z Bożej łaski Król Winkulijczyków, Volkiańczyków, Santyjczyków, Burgiów, Szelenów, Górnego i Dolnego Nebtawii, Goruzji, Rostonii, Raghall Szwecilandii, Wielki Książę Siedmiogrodzki, Cherski, Alemański i Batawski Ramandzki, Trzygrodzki, Opiekun Nowej Hirshbergii, Nowoweerlandzki, saraceński, arcyksiążę osaczeski, Wielki Mistrz Zakonu Szymonnitów etc. etc.
Wcześniej przez to forum Muratyki było nieczytelne, nie chcę tego samego tutaj.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Nie słuchajcie się Novaka kulego, on tak zawsze.
Poza tym, to jest przecież (chyba) Orł albo Jaszczomp XD
Kolego Novak, czy można prosić o więcej szacunku do drugiego człowieka?
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Przepraszam ale wkurwiają mnie godła jednoosobowych państw na dwie szerokości geograficzne
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
A mnie wkurzał napis "Vinēva jē Rēpuбљikanskē!" kiedy był jeszcze dwa razy większy
(-) JKM Mikołaj III,
z Bożej łaski Król Winkulijczyków, Volkiańczyków, Santyjczyków, Burgiów, Szelenów, Górnego i Dolnego Nebtawii, Goruzji, Rostonii, Raghall Szwecilandii, Wielki Książę Siedmiogrodzki, Cherski, Alemański i Batawski Ramandzki, Trzygrodzki, Opiekun Nowej Hirshbergii, Nowoweerlandzki, saraceński, arcyksiążę osaczeski, Wielki Mistrz Zakonu Szymonnitów etc. etc.
|