Ja piszę do JE Waksmana ws. pomocy nad rozwijaniem SG, ale on nie odpisuje i najwyraźniej ma mnie w chuju przysłowiowym dosłownym bezpośrednim.
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
A kogoś to dziwi? Mnie bardziej dziwiło że ty u niego bloka nie masz.
>Sarmacja
>Zaawansowany SG
A Insulia to kraj stabilny i logiczny...
(01 Sie 2022, 23:00:36)AleksanderNovak napisał(a): Hamstwo w państwie, hamstwo w państwie! A właściwie to w Nordacie.
Źle się dzieje w państwie nordackim...
August van Hagsen de la Sparasan
Podmieniłem. A co ze starym zaproszeniem?
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Ola wyłączyła wszystkie po tym jak nas najechały Obce Szpiony z Wykopu.
> 1. Cerkiew Prawosławna w Insulii
> 2. Nazwa państwa
Tematy zamknięte
> 3. Misja na Micrę?
Fajnie by było zacząć się angażować w tę Mikrę, ale nic z przymusu. Jak nie ma chętnych, to nikogo nie zmusimy by tam działał.
> 4. Insulijski Instytut Historyczny
Instytut Historyczny Insulii ma lepszy skrót: IHI.
Kolega August jako minister nauki będzie przewodził pracami tego instytutu i nam wyznaczał jednolitą politykę historyczną. Koniec z nieuznawaniem wydarzeń lub przekłamywaniem historii. Od teraz będzie jedna słuszna wersja!
Chcemy pisać jakąś ustawę prezydium na temat tej instytucji, czy może być rozporządzenie?
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Mnie jest to zasadniczo obojętne, może być ustawa (choć osobiście nie mam pomysłu jak ją sformułować), a można całość załatwić z rozporządzeniem. Ważne, by jak najszybciej się za to wsiąść! Kres z wymysłami historycznymi! Wiwat jedyna prawdziwa historia, nasza historia!
August van Hagsen de la Sparasan