• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aktywność na forum
Trzeba wynaleźć na nią lek. Na przykład 4-dniowy tydzień pracy.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Czterodniowy tydzień pracy brzmi bardzo dobrze - zwłaszcza, jeśli będą mieli go nauczyciele.

Albo może lepiej oni nie, bo materiału oczywiście nie zmniejszą, więc przez te cztery dni naprawdę będziemy harować po 8 godzin dziennie.
Pracownicy z każdą kolejną godziną są mniej wydajni, ale dużo czasu marnuje się na dojazd. Po co jechać do pracy 1h i wracać 1h by posiedzieć tam 6 godzin? Rozważa się kilka wariantów: 4 dni pracy po 8-9 godzin lub 5 dni pracy po 6-7 godzin. Przy czym nawet jeśli będziesz pracować tyle samo godzin w jednym i drugim wariancie, to przy 4 dniowym tygodniu pracy mniej czasu tygodniowo spędzasz w drodze do domu/pracy + są mniejsze korki, bo ludzie rzadziej chodzą do pracy.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Zgodnie ze słowami IeSeMów w maju napisaliśmy 364 posty. Daje nam to 8 miejsce w mikroświecie przy liczeniu Południowców oraz Mini Południowców osobno i 9 przy liczeniu ich razem.
Czyli ósme miejsce.
Jak podają IeSeMy, w czerwcu wyrzuciliśmy z siebie 155 wiadomości. Daje nam to niesamowite 12 miejsce.
292 posty w lipcu, 8 miejsce w Mikroświecie.
Ja wyliczyłem że 9. miejsce.
A odliczyliście tą Muratykę wspólną? No chyba że ostatniego dnia nas przebiły Mini Południowcy. Nie wiem, tradycyjnie już IeSeM dostał wylewu jeśli chodzi o ostatni dzień miesiąca w kategorii "Lipiec 2022".
A bo Czesnorad nas wyprzedził 1 sierpnia, a ja patrzyłem ranking za 30 ostatnich dni, a nie za lipiec...

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości