Trzymamy kciuki za naszą reprezentację w dzisiejszym meczu ze Skarlandem. Z finansami klubu ciężko, więc żadni nowi zawodnicy nie pojawią się na najbliższych meczach Voxlandu.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Widziałem wyniki. Ogromne brawa dla trenera! 5:1 - naprawdę niesamowite!
Kto będzie naszym następnym rywalem?
01 Lip 2022, 15:56:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01 Lip 2022, 15:58:43 przez Kamiljan de Harlin.)
Skarland już w pierwszych minutach zdobył gol, było 1-0 więc bałem się o dalszy wynik meczu. Sędzia miał wysokie umiejętności, więc ofsajd się opłacił – druga bramka Skarlandu została uznana za spaloną. W drugiej połowie nasza reprezentacja dała czadu i nie tylko wyrównaliśmy punkty, ale osiągnęliśmy impunujący wynik 1-5 dla Voxlandu.
Następne spotkanie czeka nas z Baridasem. Baridas znajduje się na samym dole tabeli, więc nasze zwycięstwo jest już oczywiste.
PONADTO, reprezentacja Voxlandu została uznana za DRUŻYNĘ MIESIĄCA! Z tego tytułu zyskaliśmy nagrodę finansową.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Baridas rozjechany 3:0, a dzięki porażce Szarotkowa awansujemy na 2 miejsce! Czyli, jak taktycznie policzyłem, gdyby sezon już się teraz skończył, byłby koszyk numer 3. Wprawdzie i tak daje to jakieś trudniejsze drużyny, ale też jest wtedy kilku rywali z którymi mamy ogromne szanse wygrać.
Myślę, że jedyni ciężcy przeciwnicy dla Voxlandu w tym sezonie to Edelweiss, Niemcy i Volkian. Z Volkianem wygraliśmy dopiero jeden mecz, ale czeka nas ich jeszcze wiele. Trener Kotliny Edelweiss ma wykupione konto VIP, co mu daje dość dużą przewagę nad resztą drużyn. Natomiast Cesarstwo Niemieckie od 48. sezonu sukcesywnie nabywa potężnych zawodników, dzięki którym nie tylko odbiło się od dna tabeli, ale weszło do jej czołówki.
Dalej liczę na utrzymanie trzeciego miejsca w tabeli.
Niestety, odnieśliśmy pierwszą porażkę w tym sezonie. I to ze Starosarmacją, która znajduje się dopiero na szóstym miejscu tabeli. 1-3 dla STSów. Nie wiem jak do tego doszło...
Pewnie sędzia przekupiony. I jeszcze coś przed meczem naszym podali. Tak na pewno było!
Też jestem zdziwiona..
Ale po prostu ktoś musiał was zatrzymać i STS powoli znów w formie
( – ) Fatima Popow-Chojnacka
Kibice już zbierają się na stadionie Fiesta Pieruchy, by obejrzeć mecz Lumeria-Voxland. Liczymy na to, że nie potkniemy się znowu.
Mecz z Edelweiss wygrany! 0-1 dla Voxlandu. Moja eksperymentalna taktyka nie zawiodła. Dalej mamy 2. miejsce w tabeli.
|