• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plany Insulijskie
Zainspirowany wątkiem w Leocji oraz analogicznym w Bialenii, zakładam taki oto wątek żeby zgromadzić tu różne rzeczy które chcemy zrobić by w Voxlandzie, Westlandzie i Insulii w ogóle żyło się lepiej, dziewki więcej dawały i drzewa wyżej rosły. Idea ogólna jest taka że jak ktoś coś skojarzy że chciałby coś zrobić ale nie ma czasu ani miejsca na notatkę albo żeby ktoś to zrobił to wchodzi tutaj, zapisuje pomysł i już. A jak się go zrobi to dorzuca, że zrobione. 

A więc ja zacznę:
1. Zaktualizować strony Insulii i Westlandu.
2. Napisać stronę Voxlandu.
3. Zrobić cały rozwój Voxu.
4. Wgrać kilka pluginów których wgranie teoretyzowałem z Novakiem jeszcze jak on działał.
5. Napisać Poradniki Insulijskie.
6. Ustalić oficjalne wyglądy najważniejszych budynków w państwie.

Zapraszam do zgłaszania swoich pomysłów, a co ważniejsze - do ich realizowania.
1. A ktoś używa tych stron? Ja bym proponował zaktualizować te strony w taki sposób, żeby był powód do ich używania.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Teoretycznie swego czasu była próba zwiększenia popularności strony poprzez implementację systemu prasowego. Ostatecznie jednak system się nie przyjął i strony są nieużywane...

Może trzeba by właśnie tam opublikować te poradniki? Albo wrócić do publikowania tam Dziennika Praw (ale tym razem z edytorem nie wymagającym edycji w FTP strony)?
7. Utworzyć (czytaj opisać) VALF.
O jakich pluginach myśleliście? @Alfred Fabian
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
8. Zrobić FAQ (jak coś to już nad tym pracuję).

(29 Kwi 2022, 18:06:15)Kamiljan de Harlin napisał(a): O jakich pluginach myśleliście? @Alfred Fabian
Teraz nie pamiętam, musiałbym przejrzeć jakie są. Na pewno był to zaimplementowany już plugin na cytowanie selektywne, ale co jeszcze...?
@Alfred Fabian no ja nie wiem co jeszcze. Próbowałem zrobić webhooka i zintegrować forum z discordem, ale wywalało błędy to usunąłem.

Znacie stronę nationstates.net? Co sądzicie o tym, aby stworzyć tam Insulię i żebyśmy poprzez demokrację bezpośrednią odpowiadali na wydarzenia dziejące się w kraju?

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości