• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wnioski
Składam wniosek, aby ten idiota ktoś kto rozjebał powiadomienia, teraz je naprawił. To jest bardzo przydatna rzecz, ale zdradziecko nie chce działać!
Ja nic nie zmieniałem. Harlinowi dałem admina, więc to pewnie on coś nagrzebał.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Teraz się otwierają w nowej karcie.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Czy nasz Informatyk Od Siedmiu Boleści raczy zainteresować się ogromną listą problemów z forumem? Nie działa np. ustawianie danych kont jako moderatorów w panelu admina, a wieści głoszą, że rejestrację też szlak trafił.

Może to czas w końcu zaktualizować to pierdolone MyBB?
Dobra, sprawdziłem i rzeczywiście rejestrację szlag trafił.

No więc no.
Przed zmianą stylu forum działało bodajże.
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
No właśnie ja nie wiem na ile to wina stylu a na ile wina samego forum... To ty tu jesteś Wielki Informatyk.
Problemem jest to, że na całym forum nie działają pop up'y, niezależnie od użytego stylu.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Naprawiłeś to czy to tylko boty są tak sprytne i obchodzą to jakoś? Bo mam nieodparte wrażenie, że mamy zdaje się tak zwaną Wizytację Puszek.
Chciałbym zmienić moją nazwę na Tymoteusz Dostojewski.
Ks. bp. Tymoteusz Dostojewski 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości