Czołem Towarzysze!
Mówi Komendant Makrela. Jestem członkiem Rządu Tymczasowego Nowego Kucelgradu. Przychodzę tu w celach, ważnych celach - przychodzę tu by kontynuować działanie Republiki Nowego Kucelgradu na Wychodźstwie.
Niech żyje Republika Nowego Kucelgradu!
Witamy Towarzysza!
Odpowiadając na pytanie z Szałboxa: Reżim Insulijski nie ma prawa Wam zabronić zakładania rządu na uchodźstwie. Czyli tak, możecie założyć Rząd na Wychodźstwie. To, czy Reżim ten rząd uzna za oficjalny rząd - to sprawa inna, wymagająca ogromnej rozwagi i tym podobne.
Pozdrawiam!
Dobrze. Dziękuję, Towarzyszu. W takim razie Rząd Republiki Nowego Kucelgradu będzie na ten czas funkcjonował w Insulii. Przede mną wiele planów do zrealizowania. Wkrótce wygłoszę oficjalne oświadczenie.
Witamy w naszych skromnych progach
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Serdecznie zapraszam! Wasza Ekscelencja jest niebotycznie mile widziana w Insulii, a w szczególności na ziemiach Westlandu, gdzie oferuję Waszej Ekscelencji bezpłatny lokal.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Darmowy lokal, z pieniędzy podatników!~!!
Winewianin <3
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Towarzysze, dziękuję za serdeczne przyjęcie. Na pewno skorzystam, Tow. Harlin.
Teraz w każdym razie - czy mógłbym kogoś prosić o utworzenie działu "Rząd Republiki Nowego Kucelgradu na Wychodźstwie" w dziale Zrzeszenia? I jeśli mógłbym to w dziale rządu jeszcze poddziały "Akty prawne" i "Archiwum", tak żeby panował tak jakiś porządek i nie było bajzlu w przyszłości.
Prosz braz. Przy okazji dałem Wam moderatora w tamtym dziale.
Dziękuję, Towarzyszu. Jak mówiłem oświadczenie oficjalne pojawi się w najbliższych dniach, do wszystkiego się odniosę i wyznaczę plany na najbliższy czas.