13 Sty 2019, 13:26:29
Składam wniosek o utworzenie w dziale "Media", działu "Obserwator Ludowy"
![[Obrazek: 30vg0uc.png]](http://i66.tinypic.com/30vg0uc.png)

|
Centrum wniosków i próśb
|
|
13 Sty 2019, 13:26:29
Składam wniosek o utworzenie w dziale "Media", działu "Obserwator Ludowy"
![]()
13 Sty 2019, 15:21:44
Dział utworzono.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
13 Sty 2019, 19:01:59
Proszę o utworzenie w tym dziale działów "Nasza Oferta" z opisem "Tutaj zobaczysz pełną ofertę biura podróży "Floating Leaves" "Biuro" z opisem "Tutaj spotkasz się z przedstawicielami biura podróży Floating Leaves w celu omówienia szczegółów podróży" Poza tym proszę o przeniesienie wątku "Oferta #1" do działu "Nasza Oferta" Z góry dziękuję za realizację wniosku,
13 Sty 2019, 20:38:02
[nofficial] ![]() Komunikat Prezesa Reżimu Szanowny wnioskodawco,
Reżim Administratorski Spółka Złodziejska z ograniczoną odpowiedzialnością, wpisana do rejestru działalności przy Sądzie Okręgowym w Krasnodarsku, IV Wydział Gospodarczy, informuje że wniosek został rozpatrzony pozytywnie i właśnie został ZREALIZOWANY Prezes Reżimu Administratorskiego S.Z. [/nofficial]
H. Wespucci
20 Sty 2019, 00:58:07
Witam i jestem tu może z błahego powodu lecz zobaczyłem iż nie znajduje się w grupie obywateli Koribii mimo iż jestem jej obywatelem. Dlatego proszę o dodanie mnie to tej grupy. Abraham van Helsing
20 Sty 2019, 01:13:24
Gotowe.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
28 Sty 2019, 00:09:43
Czy ktoś zajmie się tą 2 turą wyborów parlamentarnych ?
![]() I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR Marszałek Parlamentu V kadencji
29 Sty 2019, 23:01:00
Proszę o nadanie mi rangi moderatora w działach Nordaty Północnej.
![]() Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
30 Sty 2019, 00:03:06
W sumie prosił bym o to samo ale w dziale Koribii oraz partii NPN.
![]() I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR Marszałek Parlamentu V kadencji |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |