23 Paż 2020, 20:05:58
I Nordata Suderlandzka to teraz OBPP.

|
Mapy
|
|
23 Paż 2020, 20:21:17
Tak z ciekawości skoro już dyskutujemy czy ten czy inny kraj istnieje i jakie do niego należą tereny, to może warto byłoby umieścić Brodrie na mapie, nawet jako rodzaj pewnej krainy historycznej i jak jest z Westlandem? jest jakieś forum, jaki jest tak wogóle status polityczny naszego drogiego sąsiada?
![]()
23 Paż 2020, 20:32:45
Prostując pewne sprawy. Dziwię się wzmiance o Nowym Kucełgradzie, zresztą jak sam Mariusz. Jestem już po rozmowach i wygląda na to że wszystko się zgadza. Pozostaje jeszcze kwestia Nordaty Suderlandzkiej. Nie wiem czy jest sens wrzucać na mapę Brodrię, nie mają forum i kompletnie zniknęli z mikroświata. Westland istnieje, forum jest dostępne lecz nic się tam praktycznie nie dzieje.
24 Paż 2020, 00:20:38
Erm, cóż, zgodę na opiekę przez Bialenię terenów Suderlandu podpisałem ja. I jestem pewien, że dotyczyła ona tylko Wyspy Suderland. Co do Nowego Kucełgradu: ![]() Nowy Kucełgrad był częścią Batawii i wraz z Batawią wszedł w Skład Magnifikatu.
24 Paż 2020, 00:39:55
No nie wiem czy wiecie, skoro pytaliście się na krzykopudełku jak to wygląda. Kwestię Nowego Kucełgradu proszę zostawić władzom Ludowej Republiki Magnifikatu. Terytoria większości państw zmieniały się z miesiąca na miesiąc, mapy które uchodziły za najnowsze nie odzwierciedlają już faktycznych granic państw.
26 Paż 2020, 17:47:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26 Paż 2020, 18:33:38 przez Artur Kardacz.)
Finalna wersja mapy Nordaty ![]() Jestem już po rozmowach z Karlem i Mariuszem. Odpowiednie zmiany zostały wprowadzone.
24 Lis 2020, 15:23:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24 Lis 2020, 19:49:09 przez Artur Kardacz.)
Obecna sytuacja zmusza mnie to lekkiej modyfikacji mapy. Doszły do mnie wiadomości że stara sprawiła trochę problemów (głównie przez to że nie nadąża za powstaniem/powrotem państw) także tym bardziej muszę coś z tym zrobić. Na tą chwilę do zmiany należy: - Określenie Samundy jako obpp (chyba że została niepodległym państwem, jak coś to proszę o informację) - ponowne nakreślenie Nordaty Suderlandzkiej - ponowne nakreślenie Brodrii - nakreślenie Amatorii (ale to też nie wiem i muszę zasięgnąć języka) Gdy coś jeszcze trzeba zmienić, a o tym nie wiem, to proszę dać znać poniżej. Pozdrawiam
24 Lis 2020, 15:28:54
Cytat:- Określenie Samundy jako obpp (chyba że została niepodległym państwem, jak coś to proszę o informację)Samunda istnieje, siedzi na voxlandzkim serwerze. I nie ma żadnych powiązań z Voxlandem, są niepodlegli na naszym serwerze.
24 Lis 2020, 19:33:38
A więc naniosłem odpowiednie zmiany ale tylko w kwestii Samundy. Poczekam jeszcze chwilę na unormowanie sytuacji Suderlandu i Brodrii oraz wyjaśnienia co do Amatorii. Zastanawiam się również nad oznaczenie kolonii LMiK na Nordacie, ale to może na oddzielnej mapie. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |