06 Sty 2025, 20:44:33
Jestem zainteresowany ofertą Prezesa Kolei Winkulijskich. Posiadam bogate doświadczenie. Proszę wskazać zakres obowiązków oraz inne istotne szczegóły oferty.

|
Królewski Urząd Pracy
|
|
06 Sty 2025, 20:44:33
Jestem zainteresowany ofertą Prezesa Kolei Winkulijskich. Posiadam bogate doświadczenie. Proszę wskazać zakres obowiązków oraz inne istotne szczegóły oferty.
07 Sty 2025, 11:53:08
Najważniejszym obowiązkiem będzie rozwój infrastruktury kolejowej naszego państwa. W 2023 Ministerstwo Gospodarki zainicjowało program InfrastrukturaNaNowo. Założenia tego programu, ściśle dotyczące kolei, nie zostały do końca zrealizowane. Nad tym również należy przysiąść. W dalszym ciągu musimy walczyć z wykluczeniem komunikacyjnym i unowocześniać nasze tabory. Należy również bardziej otworzyć się na współprace z Volkiańskimi Kolejami Proletariackimi S.Z. Liczę, że Wasza Ekscelencja podoła tym wyzwaniom.
07 Sty 2025, 17:05:14
@Henryk Wespucci Wasza Ekscelencjo, zgodnie z rekomendacją JKM, kierującego pracami Królewskiego Urzędu Pracy, działając jako reprezentant Skarbu Państwa powołałem Was na Prezesa Zarządu Kolei Winkulijskich S.A. Życzę owocnej pracy na rzecz winkulijskich kolei!
14 Sty 2025, 00:38:16
Ja również życzę powodzenia. Ekscelencja Wespucci jest prawdziwym ekspertem w tej dziedzinie. Jestem pewny, że pod jego kierownictwem doczekamy się rozwoju naszych kolei. Przy okazji proszę nowego Prezesa o zaopiniowanie opracowanej przeze mnie mapy kolejowej Winkulii.
14 Sty 2025, 16:31:09
Oczywiście, dziękuję za zaufanie. Prosiłbym jednak o wskazanie, gdzie ukazała się ów mapa kolejowa, abym mógł się z nią zapoznać. Przyznam, że trochę mam zaległości do nadrobienia.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |