• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Handel Północnonordacki
Swoją drogą, nie wiem czy się to nam przyda, ale jakby co, to znalazłem taką mapę:
[Obrazek: 99296258576875532.png]
Smutne dla narracji jest to że takie państwa jak Uhraina, Abachazja, Batawia w przeszłości istniały, i teoretycznie na tych OBPP są miasta i cywilizacja, a na takiej mapie z pociomgami jest tam pusto jakby nigdy nic tam się nie działo...
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
Bo generalnie jakbyś jeszcze nie sczaił mapa z pociągami miała obejmować tylko linie kolejowe i stacje na nich.
No ale na batawii i abachazji i uhrainie muszą być jakieś pociągi...
Winewianin <3 
Westlandczyk
(-) Aleksander Novak
No ale Batawia jest Magnyfikatu, a on żadnych danych nie dał. A Abachazja to jednak OBPP dosyć długo, tory mogły się też zepsuć.
Czy Cesarz zamierza objąć rozwój infrastruktury swoim patronatem? @Abraham van Helsing
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Będziemy mieli kolei transnordacką, więc nie wiem, czy te porty rzeczne dalej są potrzebne.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości