04 Gru 2021, 15:13:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04 Gru 2021, 16:13:54 przez Jerzy I Izaak.)
Z okazji zbliżająych się świąt Bożego Narodzenia w moich planach jest pare inicjatyw.
Owe inicjatywy to:
· odwiedzenie Raweny (Republika Ruby) i wsparcie tamtejszego sierocińca
· Bal Pierwszego Śniegu
·konkurs na najpiękniejszą choinke.
1. Odwiedzenie Raweny:
Odwiedziny w Rawenie odbędą sie 15 grudnia w godzinach mi jeszcze bliżej nie znanych. Z powodu iż to będą moje pierwsze odwiedziny w tym mieście odbędzie sie uroczysty wjazd a następnie moje odwiedziny w tamtejszym sierocińcu (wszystkich chętnych zapraszam do uczestnictwa w odwiedzinach)
2. Konkurs na choinke:
Polega na wysłaniu pod tym postem do dnia 20 grudnia zdjęcia udekorowanej już choinki. Najpiękniejsza choinka będzie stała w hallu Pałacu Prezydenckiego. Zwyciężca dostanie dostanie także certyfikat.
~Bazyli Izaak I
Cesarz i patriarcha Insulii
Owe inicjatywy to:
· odwiedzenie Raweny (Republika Ruby) i wsparcie tamtejszego sierocińca
· Bal Pierwszego Śniegu
·konkurs na najpiękniejszą choinke.
1. Odwiedzenie Raweny:
Odwiedziny w Rawenie odbędą sie 15 grudnia w godzinach mi jeszcze bliżej nie znanych. Z powodu iż to będą moje pierwsze odwiedziny w tym mieście odbędzie sie uroczysty wjazd a następnie moje odwiedziny w tamtejszym sierocińcu (wszystkich chętnych zapraszam do uczestnictwa w odwiedzinach)
2. Konkurs na choinke:
Polega na wysłaniu pod tym postem do dnia 20 grudnia zdjęcia udekorowanej już choinki. Najpiękniejsza choinka będzie stała w hallu Pałacu Prezydenckiego. Zwyciężca dostanie dostanie także certyfikat.
~Bazyli Izaak I
Cesarz i patriarcha Insulii
~JKW Jerzy I Izaak von Hohenburg