13 Lip 2021, 23:38:52
|
Zaproszenie na Szczyt Integracji Nordackiej
|
|
13 Lip 2021, 23:42:19
Dziękuję Wasza Ekscelencjo serdecznie za zaproszenie. Jest to w pełni pewne, że na pewno na tym Szczycie się pojawimy.
15 Lip 2021, 22:19:38
Agencja Kreatywna Alpaka ze swojej strony może zaproponować wspólnie z Krasnodarskimi Zakładami Poligraficznymi produkcję na przyszłość bardziej estetycznych zaproszeń. Z całym szacunkiem, ale: - umieszczenie godła w tak małej wersji (i chyba nawet nieaktualnej) to jakaś kpina; - brak zastosowania jakichkolwiek pól ochronnych (ja wiem, że ich nie ma wyznaczonych, ale przyzwoitość nakazuje, żeby jakiekolwiek pole ochronne było i żeby to nie wjeżdżało na czcionkę, to jest Arial?) - marginesy, a dokładnie ich niekonsekwencja, po lewo nie mamy prawie żadnego marginesu, a po prawej jest on no duży; - dobór kolorów czcionek - taka volkiańska czerwień nijak się ma z czarnym, białym, nie mówiąc już o żółtym i różowym. Wprowadza to taki efekt cukierkowo-burdelowy. I pewnego rodzaju komizm - czcionka użyta w nagłówku (nie wiem czemu ma to służyć) jest ozdobna, taka niezobowiązująca. Jeśli miałbym na podstawie tego napisu ocenić Brodrię to powiedziałbym, że jest to śmieszkowa i niepoważna mikronacja, a nawet yoyonacja. Wiem, musiałem się dokurwić. Dziękuję
16 Lip 2021, 16:50:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16 Lip 2021, 16:50:28 przez Andrzej Płatonowicz Ordyński.)
Dziękuję Ekscelencji za cenne uwagi. Wszelkie wskazówki od tak znakomitego organizatora niezapomnianego szczytu Rady Państw Nordaty są na wagę złota.
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |

![[Obrazek: SINwinkulia.jpg]](https://i.ibb.co/61t58yb/SINwinkulia.jpg)