26 Gru 2019, 03:05:36
Drodzy Mieszkańcy Umelskiego Ulenu! Pragnę was przywitać. Założe się że każdy z was kojarzy CRASHday TV! To tam, z jednych z odcinków Tour de Pollin, miałem zaszczyt pokazać rozgrywki w Umelskim Ulenie. Jednak tym razem zainteresowałem się bardziej tym regionem i mam nadzieje że tak jak rozwijałem Hergam i Sarjeńsk, tak będę mógł rozwijać Umelski Ulen! Jak dotąd mieliście tutaj, no właśnie.... nic nie mieliście! Ani jednego postu. Każdy was omijał i tym samym byliście smutnym pustym regionem. Ale ja to zmienię! I wprowadzę życie w tym ulenie! Będzie wiele atrakcji, opisów i być może nawet handlów z innymi regionami, bądź też nawet prowincjami, czy sławnymi osobami! Dlatego to czas przebudzenie Umelskiego Ulenu! Będziecie rozgrywkową, wspaniałym regionem z postami które wzniosą was na Harlińskie szczyty możliwości postowych! Koniec z pustymi ciemnościami, czas zacząć erę Oświecenia Umelskiego!
Przemawiał:
Eustachy Playstation
Przemawiał:
Eustachy Playstation

![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)