Ciekawie podsumowane wydarzenia z ostatnich dni.
Proponuję zwiększyć odstępy pomiędzy nagłówkami a poprzednim tekstem, będzie czytelniej :pepe_ok:
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
Kamiljan Harlin von Wespucci napisał(a):Ciekawie podsumowane wydarzenia z ostatnich dni.
Proponuję zwiększyć odstępy pomiędzy nagłówkami a poprzednim tekstem, będzie czytelniej :pepe_ok:
Prośby będą spełnione. Mam plan by wydawać takie coś co 1 tydzień, 2.
Bez justowania to nie ma jazdy. Wyczesałbym w kosmos składanie tekstu, ale wydaje się wmiarę ok. I ogółem brak tutaj jakichkolwiek informacji, poza mało rozbudowanymi szczątkowymi informacji. Pomijane są ważne informacje, no ale jak na pierwsze wydanie jest dobrze. Mam nadzieję że z następnymi wydaniami będzie jeszcze lepiej.
Bardzo dobry pomysł. Kurier Nordacki bardzo przyda się osobom, które są zainteresowane wydarzeniami w FN, a nie mają czasu na bieżąco śledzić forum. Słusznie, że to tylko taki skrót najistotniejszych wydarzeń, właśnie tego oczekują czytelnicy.
Heniu Wespucci napisał(a):Pomijane są ważne informacje
Jakie na przykład?
A to, że podane są same ogólniki, jest moim zdaniem właśnie zaletą. Dzięki temu ludzie z zagranicy i mniej aktywni obywatele będą wiedzieli co się u nas dzieje, a jakbyśmy walnęli ścianę tekstu o aktualnym stanie FN, to przeczytaliby same osoby, które go dobrze znają, bo siedzą na forum. [/hr]
No i wpadłem na pomysła, można by poświęcić po jednej stronie dla każdego państwa Nordaty. Dzięki temu nasi obywatele mieliby też skrót z zagranicy.
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.