11 Lis 2018, 18:09:19
Dałem sobie spokój z Suderlandem, z gadaniem na temat tego kraju, z kłótniami z ichnimi obywatelami itd. Nie mam zamiaru do tego powracać, bo nie będę bawił się w jakiegoś tępego debila który umie tylko wyzywać wszystkich naokoło. Ja dałem sobie spokój, Suderland, a dokładniej Pan Schwarzengrau, nie. Nie wiem co TO ma na celu. Ma mnie wkurzyć, obrazić, poniżyć? W sumie sam nie wiem, bo zbytnio mnie to nie obchodzi. Nie mam zamiaru rozwodzić się nad tą żałosną rzygowiną. Chciałbym tylko powiedzieć jedno - nie jestem "liderem" Federacji Nordackiej". Kiedyś czytałem pewien tekst pewnego mądrego człowieka w którym napisane było - "szacunek należy się każdemu człowiekowi, bez względu na jego narodowość, religię czy kolor skóry". Tekst Pana Karla to zwykła mowa nienawiści która, Bogu dzięki, w tym kraju jest karana. Nie chcę się tu również bawić w "groźnego Waksmana grożącego realową policją", bo nie ma to sensu. Jednakże chciałbym podkreślić, że przez właśnie takich osobników, którzy obrzydzają innym drugą osobę "bo tak", przyśpieszają proces upadku mikronacji.
Panie Karlu - moje pytanie - po co? Co ma na celu ten tekst? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Państwa zachęcam do przeczytania tego "tekstu" i wyciągnięcia własnych wniosków nt. zachowania Pana Schwarzenegrau'a. My z Suderlandem nie chcemy się kłócić. My chcemy się z nimi w końcu pogodzić.
Panie Karlu - moje pytanie - po co? Co ma na celu ten tekst? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Państwa zachęcam do przeczytania tego "tekstu" i wyciągnięcia własnych wniosków nt. zachowania Pana Schwarzenegrau'a. My z Suderlandem nie chcemy się kłócić. My chcemy się z nimi w końcu pogodzić.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)