06 Mar 2019, 01:59:14
Obywatele!
Przeglądając forum Stanów Zjednoczonych Centrazji natknąłem się na ten artykuł, w którym napisane jest:
I tu jest ten szkopuł - o jakiej granicy mowa? Wiem, że po upadku Winkulii część południowa została pod naszymi rządami, północna wraz z Brodrią. Po upadku tego drugiego "urywa mi się film" jeśli chodzi o północną część kraju Uchastoka. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, co się z tymi ziemiami działo? Wiem tylko, że aktualnie są one pod władaniem SZC, i to tyle. Nie widziałem jeszcze żadnej mapy, która by zarys tych terytoriów przedstawiała.
Czy Pan @Erik Otton von Hohenburg mógłby takową pokazać/sporządzić? Bardzo ciekawi mnie, jakie ziemie aktualnie zajmuje Północna Winkulia.
Przeglądając forum Stanów Zjednoczonych Centrazji natknąłem się na ten artykuł, w którym napisane jest:
Cytat:Naszym głównym celem [...] jest unormowanie oraz uregulowanie wspólnie z władzami Związku Winkulijskiego oraz Federacji Nordackiej granicy biegnącej między nimi. [...]
I tu jest ten szkopuł - o jakiej granicy mowa? Wiem, że po upadku Winkulii część południowa została pod naszymi rządami, północna wraz z Brodrią. Po upadku tego drugiego "urywa mi się film" jeśli chodzi o północną część kraju Uchastoka. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, co się z tymi ziemiami działo? Wiem tylko, że aktualnie są one pod władaniem SZC, i to tyle. Nie widziałem jeszcze żadnej mapy, która by zarys tych terytoriów przedstawiała.
Czy Pan @Erik Otton von Hohenburg mógłby takową pokazać/sporządzić? Bardzo ciekawi mnie, jakie ziemie aktualnie zajmuje Północna Winkulia.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
I Prezydent IV Republiki Muratyki
"Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki
![[Obrazek: Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png]](https://forum.muratyka.ct8.pl/uploads/monthly_2021_11/Muratyka1.png.f758c16a92c6d62805829c53a67e5381.png)

![[Obrazek: 2019_03_04_121118.png]](http://szc.c0.pl/wp-content/uploads/2019/03/2019_03_04_121118.png)