• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wnioski
Się tak zastanawiam, czy nie ma jakiegoś może plugina na podpowiedzi przy wzmiankach, bo jednak ciągłe przepisywanie cudzych nicków jest irytujące. Zwłaszcza u Novaka, który z jakiegoś powodu ma po "Novak" jeszcze spację, i dopiero po jej wpisaniu wzmiankuje.
Podpowiedzi przy wzmiankach już są. Ja je mam po napisaniu dwóch liter.
 [Obrazek: obraz.png]
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.
O, to chyba nie zauważyłem. Dzięki wielkie.
Czy istniała by możliwość zrobienia takiej akcji, żeby ktoś mógł wgrywać swoje strony na nasz serwer BEZ KONIECZNOŚCI WYSYŁANIA SERWISÓW DO ZARZĄDU EFTEPOWEGO?
Tak. Wystarczy zrobić bazę danych i naskrobać trochę kodu w PHP, ale ja na to nie mam ochoty, a i tak niedługo zmieniamy stronę www.
 [Obrazek: 101005704499826635.png]
Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości