09 Mar 2021, 19:50:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09 Mar 2021, 19:50:55 przez Mateusz Żmigrodzki.)
W tym wątku można składać wszelkie wnioski do Rektora, w tym dotyczące zapisów na studia, czy też nostryfikacji dyplomów.

|
Wnioski do Rektora
|
|
09 Mar 2021, 19:50:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09 Mar 2021, 19:50:55 przez Mateusz Żmigrodzki.)
W tym wątku można składać wszelkie wnioski do Rektora, w tym dotyczące zapisów na studia, czy też nostryfikacji dyplomów.
06 Wrz 2023, 20:42:03
Dzień dobry. Ze względu na sentyment do Związku Winkulijskiego jak i mój wysoki szacunek dla tutejszej kultury chciałbym rozpocząć studia nad winkulistyką. Chciałbym nauczyć się języka winkulijskiego, historii Winkulii oraz jej kultury w tym poszczególnych regionów. W przeszłości studiowałem już w Uniwersytecie Bialeńskim i posiadam tytuł magistra mikrozofii. Interesuję się historią Nordaty a Winkulia miała na nią bardzo znaczący wpływ.
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
06 Wrz 2023, 22:05:13
(06 Wrz 2023, 20:42:03)AleksanderNovak napisał(a): Dzień dobry. Ze względu na sentyment do Związku Winkulijskiego jak i mój wysoki szacunek dla tutejszej kultury chciałbym rozpocząć studia nad winkulistyką. Chciałbym nauczyć się języka winkulijskiego, historii Winkulii oraz jej kultury w tym poszczególnych regionów. W przeszłości studiowałem już w Uniwersytecie Bialeńskim i posiadam tytuł magistra mikrozofii. Interesuję się historią Nordaty a Winkulia miała na nią bardzo znaczący wpływ. Szanowny Panie, z dumą stwierdzam, że Pańskie podanie na studia zostało przyjęte. Jutro zostanie wydane w Dzienniku Urzędowym Uniwersytetu Winkulijskiego odpowiednie postanowienie, w ramach którego oficjalnie przypiszę pana do Katedry Winkulistyki oraz wyznaczę promotora (opiekuna). To z nim będzie Pan ustalał plan studiów oraz zaliczeń, a później szczegóły dot. pracy dyplomowej. Oprócz tego utworzony zostanie dla Pana indeks, w którym będą na bieżąco publikowane Pańskie osiągnięcia w nauce. Z pozdrowieniami, /-/ M. Żmigrodzki von Hohenburg Rektor UW
17 Wrz 2023, 23:28:14
(17 Wrz 2023, 19:01:31)AleksanderNovak napisał(a): i jak tam? Proszę wybaczyć za zwłokę. Został Pan wpisany na listę studentów, zatem oficjalnie rozpoczął Pan studia na Królewskim Uniwersytecie Winkulijskim! Wkrótce skontaktuję się z Panem ws. określenia programu studiów. |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |