13 Maj 2020, 20:37:04
Osobiście nie widziałem takiej potrzeby, oprócz postu Joahima "Novak to debil" wszystko wyglądało okej. Więc moim zdaniem zachowanie błędne ale rozumiem.

|
Rozpad ZPViW
|
|
13 Maj 2020, 20:37:04
Osobiście nie widziałem takiej potrzeby, oprócz postu Joahima "Novak to debil" wszystko wyglądało okej. Więc moim zdaniem zachowanie błędne ale rozumiem.
18 Maj 2020, 10:44:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18 Maj 2020, 10:45:12 przez Artur Kardacz.)
Ciekawie robi się u naszego sąsiada. Dwie, byłe prowincję skaczą sobie do gardeł. Czyżby szykował nam się konflikt na Nordacie? Czy może przerodzić się to w coś dużego czy jednak zostanie jako głupia wojenka? Czy rząd Związku musi podjąć jakieś kroki? Zapraszam do dyskusji. http://www.zpviw.ct8.pl/forum/showthread.php?tid=91 http://www.voxland.mojeforum.net/viewtopic.php?id=43
18 Maj 2020, 19:07:09
Cóż, wojny na pewno nie spowodowała polityka Westlandu lecz agresywne zachowanie Voxlandu. Nie mówię już że w oficjalnej odpowiedzi Króla Voxlandu na moje wystąpienie usłyszałem: ![]() Właśnie. Odpowiedziałem argumentami i dowodami a Szanowny Pan Joahim powiedział bym pocałował ich w dupę po czym pogroził wojną. Na szczęście mam swój honor i nigdy nie przeproszę za prawdę.
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak
18 Maj 2020, 20:09:50
Jakbyś miał honor to uznałbyś że jest wojna a nie ,,ja tej wojny nie uznaję".
02 Cze 2020, 00:52:55
Przyznam wam szczerzę że sytuacja zmienia się jak w zegarku. Najpierw upadek, wojna a teraz ponowne połączenie. No fajnie się tam bawią, co Szanowni o tym myślą?
02 Cze 2020, 23:44:26
No dla mnie też to kabaret że Voxland pierw secesja grozi inwazją a teraz chcą połączenia ale co, Westland ma na tym nie skorzystać? Tworzymy ustrój na bazie BiH więc nie będzie żadnych konfliktów o władzę tzn. głowa państwa to prezydium naszej nowej federacji złożona z przedstawicieli prowincji, w waszym państwie pewnie też by się to sprawdziło i nie ma co się hamować, bedo kuxwa dwie izby i xhuj.
Winewianin <3
Westlandczyk (-) Aleksander Novak |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |