04 Mar 2020, 17:51:37
Pewnie wiecie kim był Henryk Wespucci. Był bardzo dobrym prezydentem Volkianu. Niestety był, bo już kto inny jest Prezydentem Volkianu.
Dyktator Adam Aleksander II został nowym prezydentem Volkianu. Pierw stworzył dział, którego nie miał prawa stworzyć, a teraz kradnię niczym burżuazja koncepcję tym samym zaprzecza ideologii komunistycznej Volkianu. Ponadto Agenci SBV wysłani przez prezydenta Volkianu, wycelowali wszystkim piłkarzom w łeb i powiedzieli że jeśli nie uznają Adama Aleksandra II jako nowego prezesa ALV, to on ich rozstrzelają na miejscu! Dlatego ze względu na represję, musiałem uciec do regionu Sarjeńska i poprosić lud by mnie wsparł i obronił przed nikczemnymi agentami SBV. Wszyscy wołali takie hasła jak:
-Nie dla nadużywania uprawień administratorskich!
-Precz z żądami Adama Aleksandra II Dyktatora!
-Henryk Wespucci nas zbawicielu wróć i zostań naszym prezydentem!
-Zostaw Eustachego Playstationa w spokoju!
Już wkrótce, będzie opisany dalszy ciąg wydarzeń.
Dyktator Adam Aleksander II został nowym prezydentem Volkianu. Pierw stworzył dział, którego nie miał prawa stworzyć, a teraz kradnię niczym burżuazja koncepcję tym samym zaprzecza ideologii komunistycznej Volkianu. Ponadto Agenci SBV wysłani przez prezydenta Volkianu, wycelowali wszystkim piłkarzom w łeb i powiedzieli że jeśli nie uznają Adama Aleksandra II jako nowego prezesa ALV, to on ich rozstrzelają na miejscu! Dlatego ze względu na represję, musiałem uciec do regionu Sarjeńska i poprosić lud by mnie wsparł i obronił przed nikczemnymi agentami SBV. Wszyscy wołali takie hasła jak:
-Nie dla nadużywania uprawień administratorskich!
-Precz z żądami Adama Aleksandra II Dyktatora!
-Henryk Wespucci nas zbawicielu wróć i zostań naszym prezydentem!
-Zostaw Eustachego Playstationa w spokoju!
Już wkrótce, będzie opisany dalszy ciąg wydarzeń.