30 Cze 2019, 12:55:32
No to może są tam jakieś surowce które moglibyśmy eksploatować ? Zbudować tam infrastrukturę i zakłady wydobywcze.
![[Obrazek: signature_qsahasr.png]](https://s6.ifotos.pl/mini/signature_qsahasr.png)
I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR
Marszałek Parlamentu V kadencji

|
Azymucki Ulen - pomysły
|
|
30 Cze 2019, 12:55:32
No to może są tam jakieś surowce które moglibyśmy eksploatować ? Zbudować tam infrastrukturę i zakłady wydobywcze.
![]() I kanclerz Republik Zjednoczonych Prowincji, Marszałek WAR Marszałek Parlamentu V kadencji
30 Cze 2019, 13:08:18
@Kaspar Waksman tak ma Pan rację, pomyliło mi się. Miałem na myśli ten obrót spraw, które Pan teraz przedstawił
To tylko Szarak
30 Cze 2019, 16:22:28
@Harrison Wells Jeśli chodzi o zakłady wydobywcze to najpierw trzeba by było przebadać ten teren pod względem występowania złóż naturalnych. Potem trzeba by było zadecydować, czy będziemy ten teren upaństwawiać czy oddamy go prywatnym przedsiębiorstwom. @"Grzegorz Szarak" Moim zdaniem budowa miasta obok Zwierzogrodu, a następnie włączenie go do stolicy to bardzo zły pomysł. Tu nie chodzi o rozłożenie ludności na tym małym terytorium, a o przesiedlenie ludzi do Azymutii, bo Metropolia Zwierzogrodzka w taki sposób problemu przeludnienia się nie pozbędzie. Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
01 Lip 2019, 15:19:23
W takiej sytuacji trzeba zurbanizować Azymucki Ulen. Dobrze by było gdyby dorzucic do tego jakaś narrację.
To tylko Szarak
04 Lip 2019, 12:59:27
Wracając. W Azymuckim, Manuaskim i Umelskim Ulenie nie ma żadnych miast (poddziałów z miastami, a wcześniej gmianmi) powinniśmy, s każdym Ulenie mieć po 1-2 miasta.
To tylko Szarak
04 Lip 2019, 15:55:50
W Umelskim i Manauskim Ulenie miasta są. Przecież stolicą Umelskiego Ulenu jest Poz, są tam też takie miasta jak Klasztorowo czy Mirowice. Polecam zapoznać się z mapą tego miejsca. Co do Manauskiego Ulenu - mapa jest w opracowaniu.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]()
04 Lip 2019, 15:59:37
Dobrze, tylko będzie trzeba złożyć wniosek do RA o utworzenie poddziałów (w sumie Pan to może zrobić)
To tylko Szarak
04 Lip 2019, 16:01:50
Dokładnie - wniosek jest niepotrzebny, bo ja tu jestem. W dziale Umelskiego Ulenu jestem w stanie na tą chwilę zrobić dział Gminy poskiej oraz samego Pozu. Jeśli chodzi o Manauski Ulen to muszę najpierw skończyć mapę, żeby móc zrobić odpowiednie poddziały.
Kaspar Waksman-Dëter
I Prezydent IV Republiki Muratyki "Cudowne, piękne i "oczojebne"..." - Ronon Dex o nowym forum IV Republiki ![]() |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |