23 Sie 2022, 23:40:32
Joachim Cargalho 1 - 0 Bazyli Izaak von Hohenburg
![[Obrazek: eFNkaw1.png]](https://i.imgur.com/eFNkaw1.png)
Turniej w Bitwę Morską
|
24 Sie 2022, 17:22:26
Kamiljan de Harlin vs Albert Fryderyk de Espada Wszystko wraca do normy...
Mateusz BrzęczącaStrzykawka vs. Benjamin Rockwell PS. ALE KU... OCZYWIŚCIE POZA TURNIEJEM MUSIAŁEM JA WYGRAĆ
30 Sie 2022, 21:40:00
I tym samym mam zaszczyt zakończyć turniej w bitwę morską. Wyniki, już bez opisów narracyjnych, bo muszę pozwolić sobie na krótki komentarz dotyczący jednej z partii.
1. Isabella Swann vs Orjon Surma
2. Joachim Cargalho vs Bazyli Izaak von Hohenburg
3. Alfred Fabian von Tehen-Dżek vs Adelaide de Sousa de la Acri
4. Adam Aleksander vs Leszek Ebe-Gruner (nierozegrany 0 : 0)
5. Fatima Marcjan-Chojnacka vs Artur Kardacz
6. Kamiljan de Harlin vs Albert Fryderyk de Espada
7. Mateusz Brzęczyszczykiewicz vs Benjamin Rockwell
Co do komentarza - przedłużało się przez nierozegrany mecz pomiędzy Adamem, a Leszkiem, z czego ani jeden, ani drugi z panów nie zechciał napisać do swojego rywala w celu umówienia terminu. Obaj są tak zarobieni, że nie mają czasu pofatygować się i to do nich trzeba pisać. W przyszłym turnieju będzie klarowne i jasne, kto do kogo ma napisać, bo dla mnie jest to niewyobrażalne, żeby to był aż taki problem.
Jednakże, to co misie lubią najbardziej dopiero przed nami. A podium wygląda niezwykle ciekawie. Triumfatorem... Triumfatorką Turnieju w Okręty z okazji Targów Regionalnych w Trinitzu zostaje Isabella Swann, z wynikiem... Pominę ich przedstawianie, bo sam nie rozumiem, o co chodzi z tym śmiesznym zapisem
![]() Drugie miejsce jednocześnie zajmuje Joachim Cargalho oraz Alfred Fabian von Tehen-Dżek, którzy zakończyli turniej z takim samym wynikiem.
Trzecie miejsce przynależy się Orjonowi Surmie, który w ostatniej rundzie pokonał mistrzynię turnieju.
Kolejne miejsca zajęli:
4. Artur Kardacz
5. Bazyli Izaak von Hohenburg
6. Adam Aleksander
7. Leszek Ebe-Gruner | Adelaide de Sousa de la Acri
8. Kamiljan Harlin
9. Fatima Marcjan-Chojnacka
10. Mateusz Brzęczyszczykiewicz
11. Albert Fryderyk de Espada
12. Benjamin Rockwell
Chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim uczestnikom za udział. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz spotkamy się na morzach i oceanach mikroświata i zawalczymy o mistrzostwo. Gratuluję zwyciężczyni oraz medalistom.
![]()
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor ~JKW Mateusz I
30 Sie 2022, 21:47:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30 Sie 2022, 21:49:19 przez Folksfüther.)
Aj, szkoda że nie udało się znaleźć na podium. Aczkolwiek i tak jestem zadowolony bo nie sądziłem że osiągnę nawet te 4 miejsce. EDIT: Oczywiście gratulacje dla zwycięzcy i medalistów! (-) Artur Kardacz von Hohenburg
Marszałek Królewskich Sił Zbrojnych
Minister Spraw Zagranicznych & Minister Gospodarki
Folksfüther Albionu ![]() ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości |