![]() |
|
Exposé Ministra Stanu Franciszka von Hohenburga-Karandzieja - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu) +-- Dział: Władze (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: Trybuna Ludowa (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Exposé Ministra Stanu Franciszka von Hohenburga-Karandzieja (/showthread.php?tid=5815) |
Exposé Ministra Stanu Franciszka von Hohenburga-Karandzieja - Franciszek Von Hohenburg-Karandziej - 29 Sty 2025 Exposé Ministra Stanu Szanowni Obywatele Związku Winkulskiego, Pragnę serdecznie podziękować za okazane mi zaufanie i powierzenie funkcji Ministra Stanu. To dla mnie ogromny zaszczyt i jednocześnie wielkie zobowiązanie. W nadchodzących sześciu miesiącach, począwszy od 1 lutego, zamierzam wdrażać ambitny plan reform, który pozwoli naszemu państwu na dynamiczny rozwój i wzrost aktywności społecznej oraz politycznej. Oto najważniejsze priorytety mojej kadencji. 1. Promocja Państwa Jednym z kluczowych wyzwań jest zwiększenie rozpoznawalności naszego kraju oraz przyciągnięcie nowych obywateli. W tym celu powołam zespół ds. promocji, który będzie działał na platformach takich jak YouTube, Instagram oraz X (Twitter). Nowoczesna strategia marketingowa pozwoli dotrzeć do szerokiego grona odbiorców i zachęcić ich do aktywnego udziału w życiu naszego państwa. 2. Modyfikacja strony głównej i forum Chcę, aby życie polityczne i społeczne Związku Winkulskiego nie koncentrowało się wyłącznie na forum, ale również na stronie głównej. Wprowadzę zmiany, które uczynią stronę bardziej dynamiczną i interaktywną, a także dokonam reformy forum, zwiększając jego funkcjonalność poprzez dodanie nowych kanałów oraz lepszą organizację istniejących struktur. 3. Reformy ustrojowe Obecny ustrój wymaga usprawnień, dlatego w ciągu najbliższych miesięcy planuję:
Jeszcze raz dziękuję wszystkim obywatelom, którzy obdarzyli mnie swoim zaufaniem. Przed nami sześć miesięcy intensywnej pracy na rzecz naszego państwa. Wierzę, że wspólnymi siłami uda nam się osiągnąć wyznaczone cele i zbudować silniejszy, bardziej dynamiczny Związek Winkulski. Do dzieła! Z poważaniem, Franciszek von Hohenburg-Karandziej Minister Stanu Związku Winkulskiego RE: Exposé Ministra Stanu Franciszka von Hohenburga-Karandzieja - Henryk Wespucci - 29 Sty 2025 Cytat:2. Modyfikacja strony głównej i forum W jaki sposób zamierza to Wasza Ekscelencja uczynić? Czy dysponuje Wasza Ekscelencja odpowiednimi zasobami umożliwiającymi wdrożenie takich zmian? Czy działania o których Pan pisze będą się odbywały przy współudziale Reżimu Administratorskiego S.Z. z siedzibą w Krasnodarsku, a może zamierza Wasza Ekscelencja ograniczyć udział Reżimu Administratorskiego w administrowaniu zasobami teleinformatycznymi Związku Winkulijskiego i dokonać próby zmiany przyjętego sposobu zarządzania forum i innymi serwisami. RE: Exposé Ministra Stanu Franciszka von Hohenburga-Karandzieja - Franciszek Von Hohenburg-Karandziej - 29 Sty 2025 Zamierzam współpracować z Administracją. RE: Exposé Ministra Stanu Franciszka von Hohenburga-Karandzieja - Adelajda Radziwiłłówna - 30 Sty 2025 Expose zawiera wiele ambitnych obietnic, ale brakuje w nim konkretów. Jakie są mierniki sukcesu promocji państwa? Jakie mechanizmy zapewnią, że reforma ustroju zwiększy stabilność zamiast ją osłabić? Czy zmiany na stronie i forum rzeczywiście odpowiadają na potrzeby obywateli? Bez jasnych planów i gwarancji te zapowiedzi pozostają jedynie dobrze brzmiącymi hasłami. |