Związek Winkulijski
Księga gratulacyjna - koronacja JKM Jerzego I Izaaka - Wersja do druku

+- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu)
+-- Dział: Władze (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Dział: Zamek Królewski (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Wątek: Księga gratulacyjna - koronacja JKM Jerzego I Izaaka (/showthread.php?tid=5583)

Strony: 1 2

Księga gratulacyjna - koronacja JKM Jerzego I Izaaka - Henryk Wespucci - 10 Lut 2024

[Obrazek: 99886723298755082_t.png]

Księga Gratulacyjna
Koronacja Jego Królewskiej Mości Jerzego I Izaaka

Organizatorzy uroczystości koronacyjnych Jerzego I Izaaka na Króla Związku Winkulijskiego - Rząd Królewski oraz Dwór JKM - wystawiają niniejszą księgę we wnętrzach Zamku Królewskiego w Kanugardzie. Za pośrednictwem niniejszego wątku goście koronacji mogą dokonać wpisu do księgi z gratulacjami.

RE: Księga gratulacyjna - koronacja JKM Jerzego I Izaaka - Heinz-Werner Grüner - 10 Lut 2024

[Obrazek: 100664266041852796_t.png]
\Dokument dwustronny\

RE: Księga gratulacyjna - koronacja JKM Jerzego I Izaaka - Burek - 10 Lut 2024

Gratuluję.

RE: Księga gratulacyjna - koronacja JKM Jerzego I Izaaka - Santi Vilarte - 10 Lut 2024

Mam przyjemność reprezentować Sarmację i Hasseland na dzisiejszej uroczystości.
[Obrazek: 100664266041852798_t.png]

RE: Księga gratulacyjna - koronacja JKM Jerzego I Izaaka - Fatima Popow-Chojnacka - 10 Lut 2024

[Obrazek: 100664266041852801_t.jpg]

[Obrazek: 100664266041852802_t.jpg]

[Obrazek: 100664266041852800_t.jpg]

RE: Księga gratulacyjna - koronacja JKM Jerzego I Izaaka - Artur Kardacz - 10 Lut 2024

Szanowny Królu Jerzy I Izaaku,

Z najwyższym szacunkiem i serdecznymi gratulacjami pragnę złożyć Jego Królewskiej Mości życzenia z okazji objęcia tronu Związku Winkulijskiego. Jestem głęboko poruszony tym wyjątkowym momentem i oddaje hołd za niezwykłą wizję i przywództwo Waszej Mości. Niech Jego Królewska Mość będzie błogosławiony w swojej misji, przynosząc pokój, dobrobyt i sprawiedliwość naszemu krajowi. Życzę Jego Królewskiej Osobie wszelkiej pomyślności, mądrości i siły, aby prowadzić Związek Winkulijski ku jeszcze większej chwale i sukcesowi.

Z najwyższym oddaniem,
Folksfüther Albionu

RE: Księga gratulacyjna - koronacja JKM Jerzego I Izaaka - Alfred Fabian - 10 Lut 2024

Wasza Królewska Mość, Synu!

Niezmiernie raduje się serce moje, widząc, że Związek Winkulijski ponownie jest gotowy do zakwitnięcia. Cieszę się, że to właśnie po moich rządach następują rządy Twoje - mojego syna, który prowadzi, razem z całym narodem, ojczyznę ku świetlanej przyszłości. Wiem, że jeszcze wiele na Ciebie czeka i wiele musisz się nauczyć, zanim monarsza światłość spłynie na Cię szerokim strumieniem, ale jestem pewnym, że niedługo to Ty będziesz mógł się mianować monarchą oświeconym. Bo z pewnością Nim jesteś, a twoja światłość jest jeszcze przyblaknięta brakiem doświadczenia. 

Już niebawem, już tego pięknego dnia, korona spocznie na Twojej głowie. Niech będzie to dla Ciebie nie symbolem władzy, a zaufania. Cała społeczność Związku Winkulijskiego zaufała Ci i powierzyła ci władzę w kraju. Nie zawiedź ich, nie zawiedź Nas, dąż do celu, jakim jest świetlana przyszłość! 

Dano 10.02.2024 roku w Zamku Królewskim w Kanugardzie i sygnowano podpisem własnym
[Obrazek: 99527777916551826.png]

RE: Księga gratulacyjna - koronacja JKM Jerzego I Izaaka - Erik Otton von Hohenburg - 10 Lut 2024

Wasza Królewska Mość,

Jako wasz prosty ale i zarazem oddany sługa i poddany, pragnę WKM w pierwszej kolejności pogratulować objęcia rządów nad naszym krajem jak i życzyć wszelkiej pomyślności związanej z panowaniem na tronie winkulijskim. Pokładam głęboką nadzieję w to, że wasze rządy z bożą pomocą i wsparciem całego narodu przyniosą Winkulii kolejne lata dobrobytu, rozwoju i pomyślną przyszłość waszym następcom. Jestem pełen nadziei, że WKM obejmując rządy w Kanugardzie rozpocznie nowy rozdział w historii naszej społeczności, nową epokę która z nostalgia będzie wspominana przez kolejne generacje waszych poddanych.

Z wyrazami estymy
E. O v. H

RE: Księga gratulacyjna - koronacja JKM Jerzego I Izaaka - Piotr Romanow - 10 Lut 2024

[Obrazek: 100664266041852807.png]

RE: Księga gratulacyjna - koronacja JKM Jerzego I Izaaka - Henryk Ziemiański - 10 Lut 2024

Wasza Królewska Mość, 

Z okazji koronacji Waszej Królewskiej Mości składam serdeczne życzenia owocnego i długiego panowania. Liczę, że panowanie Waszej Królewskiej Mości będzie obfitowało w wiele działań na rzecz integracji nordackiej i dalszego rozwoju naszych relacji.

Z wyrazami szacunku, 
Prezydent II Federacji Nordackiej Henryk Ziemiański