![]() |
|
Czy Hohenburgowie to reptylianie? - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu) +-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Wiadomości z kraju (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Czy Hohenburgowie to reptylianie? (/showthread.php?tid=5395) Strony:
1
2
|
Czy Hohenburgowie to reptylianie? - Erik Otton von Hohenburg - 01 Wrz 2023 Ostatnimi czasy przyglądając się aferze w związku podpisaniem umowy o wzajemnym uznaniu z FN doszedłem do następującej konkluzji 1. Hohenburgowie rozwalili Winkulie 2. Hohenburgowie rozwalili Volkian 3. Hohenburgowie rozwalili I FN 4. Hohenburgowie prawie rozwalili II FN 5. Hohenburgowie zakazują pedekom inicjatywy ustawodawczej przez co nie moga stworzyc kodeksu karnego, ustawy o sądach czy tez o stolicy, 6. Hohenburgowie zniszczyli politykę zagraniczną FN 7. Hohenburgowie ciemiężą naród teutoński xD 8. Hohenburgowie manipulują Gryfami 9. Hohenburgowie manipulują sarmackim księciem 10. Hohenburgowie rozwalili Cesarstwo Niemieckie 11. Hohenburgowie rozwalili Turetie 12. Hohenburgowie rozwalili Santere 13. Hohenburgowie odpowiadają za katastrofę tunguską w 1912 14. Hohenburgowie zatopili Titanica 15. Hohenburgowie probują zniszczyć mentalność ludów stepowych Brodrii 16. Hohenburgowie zniszczyli karierę polityczną Waksmana 17. Hohenburgowie zniszczyli Insulie 18. Hohenburgowie wpuścili Zanika przez co ubywa ludzi w FN 19. Hohenburgowie zniszczyli Hawiland 20. Hohenburgowie zniszczyli Kirianie 21. Hohenburgowie zniszczyli v-mundial w 2023 22. Hohenburgowie zniszczyli Athos 23. Hohenburgowie zniszczyli Organizacje Panstw Nordaty i Unie Nordacką 24. Hohenburgowie zrzucają stonkę na muratyckie kartofliska 25. Hohenburgowie kradną ocet z półek sklepowych w Czesnoradzie 26. Hohenburgowie spłodzili Zanika 27. Hohenburgowie zniszczyli Organizację Bezpieczeństwa Państw Nordaty 28. Hohenburgowie doprowadzili do zamknięcia Bialenii 29. Hohenburgowie wywołali wojnę domową w Brodrii 30. Hohenburgowie sparaliżowali rząd w FN 31. Hohenburgowie zabilii Sparasana czy o czymś zapomniałem? RE: Czy Hohenburgowie to reptylianie? - Alfred Fabian - 01 Wrz 2023 Tak, świeże nowostki 32. Hohenburgowie ukradli pomysł Leotom 33. Hohenburgowie ukradli Trotylce czas potrzebny na rejestrację na forum RE: Czy Hohenburgowie to reptylianie? - Mikołaj III - 01 Wrz 2023 34. Hohenburgowie wynaleźli Habsburgów w celu przekierowania podejrzeń o związki kazirodcze. RE: Czy Hohenburgowie to reptylianie? - August vHS - 01 Wrz 2023 (01 Wrz 2023, 20:22:29)Erik Otton von Hohenburg napisał(a): 31. Hohenburgowie zabilii Sparasana Tak? Czy ja o czymś nie wiem? A w ogóle to de la Sparasana. (Wybaczcie, wiem, niszczę dobrą zabawę i gromię uśmiechy dzieci) RE: Czy Hohenburgowie to reptylianie? - Fatima Popow-Chojnacka - 01 Wrz 2023 Cytat:Hohenburgowie manipulują sarmackim księciemEj, przecież ja to robię podobno XD RE: Czy Hohenburgowie to reptylianie? - Mikołaj III - 01 Wrz 2023 Bo jesteś Hohenburżanką. Możesz robić rozwody, ale z rodziny się już nie wychodzi... RE: Czy Hohenburgowie to reptylianie? - Henryk Wespucci - 01 Wrz 2023 Hohenburgowie to techno nekromanci z Alfa Centauri. Ich jaszczurze poczwary odpowiadają za to też, że NO NIE przestało być wydawane... RE: Czy Hohenburgowie to reptylianie? - Mikołaj III - 01 Wrz 2023 35. Hohenburgowie zatrzymali Fatimę w rodzie 36. Hohenburgowie odpowiadają za zaprzestanie wydawania NO NIE 37. Hohenburgowie odpowiadają za to, że Henryk używa (tfu!) modów przy budowie swoich kolei 38. Hohenburgowie odpowiadają za odejście Pietrowa 39. Hohenburgowie odpowiadają za wywołanie Wielkiej Wojny Wirtualnej jesienią 1939 RE: Czy Hohenburgowie to reptylianie? - Erik Otton von Hohenburg - 01 Wrz 2023 (01 Wrz 2023, 22:13:55)Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): Bo jesteś Hohenburżanką. Możesz robić rozwody, ale z rodziny się już nie wychodzi... Jak wyżej RE: Czy Hohenburgowie to reptylianie? - Henryk Wespucci - 01 Wrz 2023 40. Hohenburgowie sieją nienawiść na mody w minecrafcie |