![]() |
|
Obwieszczenie Królowej Związku Winkulijskiego - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu) +-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Wiadomości z kraju (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Obwieszczenie Królowej Związku Winkulijskiego (/showthread.php?tid=5219) |
Obwieszczenie Królowej Związku Winkulijskiego - Alfred Fabian - 01 Kwi 2023 Drodzy Rodacy, Obywatele!
W życiu każdego mikronauty przychodzi chwila zwątpienia. Ciągnie się ona za Nim, ciągnie się i ciągnie, stając się nierozerwalną z nim myślą. Taka właśnie myśl ciągnie się za mną od kilkudziesięciu miesięcy. Tak dokładniej, to od 15. Dokładniej, od 28 grudnia 2021 roku. Jest nią myśl o tym, czy powinienem być Królem. To właśnie ta myśl spędza sen z moich oczu i sprawia, że nie jestem lepszą wersją samego siebie. Dlatego też postanowiłem, że pora to zmienić. Pora wziąć sprawy w swoje ręce i zakończyć ten etap w swoim życiu. Złośliwi powiedzieliby, że w końcu koniec tyranicznych rządów, jednakże nie. Nic z tych rzeczy. Wiele rzeczy można zmienić, również władcę i myślę, że to dobry moment na to, aby tego dokonać.
Od dzisiaj, nie żyje Alfred Fabian.
Od dzisiaj Winkulią włada Fabianna Hohenburska. Niech żyje nowa Królowa!
RE: Obwieszczenie Królowej Związku Winkulijskiego - Erik Otton von Hohenburg - 01 Kwi 2023 Łooo Panie, co tu się odklemensiło? XD RE: Obwieszczenie Królowej Związku Winkulijskiego - Artur Kardacz - 01 Kwi 2023 Dobra próba Alfed. Myślałeś że nabierzemy się na te tanie sztuczki. Nic bardziej mylnego. RE: Obwieszczenie Królowej Związku Winkulijskiego - Mateusz Żmigrodzki - 01 Kwi 2023 Ja jestem postępowy i wspieram tą przemianę. W ramach poparcia Folksbundowcy wyszli na ulice Kanugardu.
RE: Obwieszczenie Królowej Związku Winkulijskiego - Henryk Wespucci - 02 Kwi 2023 To będzie niepopularne stanowisko, ale osobiście wczoraj zdałem sobie sprawę jak bardzo irytuje mnie 1 kwietnia. Ludzie piszą o jakichś absurdalnych sprawach, ludzie mniej rozgarnięci sami nie wiedzą co jest prawdą, a co nie. Na przykład informację, że wczoraj w nieistniejącym realu branżowy Rynek Kolejowy dowiedział się, że w pociągach Pendolino będą rozdawane dziś papieskie kremówki - no sorry ja bym tego nie kupił. A okazuje się, że to prawda. Dla mnie 1 kwietnia to szerzenie dezinformacji i przyzwolenie na fake newsy, które nie powinno mieć miejsca. Dla mnie meh. RE: Obwieszczenie Królowej Związku Winkulijskiego - Mateusz Żmigrodzki - 04 Kwi 2023 (02 Kwi 2023, 11:18:50)Henryk Wespucci napisał(a): To będzie niepopularne stanowisko, ale osobiście wczoraj zdałem sobie sprawę jak bardzo irytuje mnie 1 kwietnia. Ludzie piszą o jakichś absurdalnych sprawach, ludzie mniej rozgarnięci sami nie wiedzą co jest prawdą, a co nie. Na przykład informację, że wczoraj w nieistniejącym realu branżowy Rynek Kolejowy dowiedział się, że w pociągach Pendolino będą rozdawane dziś papieskie kremówki - no sorry ja bym tego nie kupił. A okazuje się, że to prawda. Dla mnie 1 kwietnia to szerzenie dezinformacji i przyzwolenie na fake newsy, które nie powinno mieć miejsca. Dla mnie meh. Oj tam, panie Henryku. Ja osobiście to bym w pierwszej chwili tej informacji o kremówkach nawet nie kupił 31 marca. Taki absurd akurat wychodzi nawet poza ramy Prima Aprilisa
|