![]() |
|
Szokujące wydarzenie! Usiądź zanim to przeczytasz - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu) +-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Wiadomości z kraju (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Szokujące wydarzenie! Usiądź zanim to przeczytasz (/showthread.php?tid=5016) |
Szokujące wydarzenie! Usiądź zanim to przeczytasz - Artur Kardacz - 03 Paż 2022 Szok na arenie politycznej! Przypadkowy winkulijczyk spotkał wczoraj Matusza Żmigrodzkiego w Zwierzogordzie. Podobno spotkał się on w jednej z kawiarni z Kasprem Waksmanem. [UWAGA, ZDJĘCIE DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH] ![]() Czego dotyczyło spotkanie lidera Folksbundu w stolicy Muratyki? Eksperci podkreślają liczne powiązania Żmigrodzkiego z naszym sąsiadem. Jak zareaguje na ten fakt scena polityczna? Czy Żmigrodzki odpowie na pytania wyborców? Coraz częściej pojawiają się teorie że lider Folksbundu to agent służb muratyckich i jego zadaniem jest destabilizacja kraju. RE: Szokujące wydarzenie! Usiądź zanim to przeczytasz - Mikołaj III - 03 Paż 2022
RE: Szokujące wydarzenie! Usiądź zanim to przeczytasz - Mateusz Żmigrodzki - 03 Paż 2022 To jest oszczerstwo! Nie byłem w żadnej Muratyce i nie znam żadnego Waksmana. To jest hańba, aby ktoś taki jak premier Kardacz produkował takie fejki. Dlatego właśnie trzeba zmiażdżyć PNW! Albowiem to jest partia korupcji, debili i oszczerców. Panie Kardacz - jest pan chamski, wulgarny i demagogiczny. A teraz może pan mnie podać do sądu. Pozdro. odjechał z piskiem kół na rowerze RE: Szokujące wydarzenie! Usiądź zanim to przeczytasz - Adam Aleksander II - 03 Paż 2022 Ale przecież Waksman to agent Kongsversaherheit, który miał zdestabilizować Muratykę i osłabić ją na arenie międzynarodowej sprowadzając Czesnorad. Są na to teczki, są na to inne jeszcze rzeczy o innych agentach i zdjęcia polityków w nieciekawych sytuacjach (wink wink do Helwetyka) RE: Szokujące wydarzenie! Usiądź zanim to przeczytasz - Erik Otton von Hohenburg - 03 Paż 2022 (03 Paż 2022, 21:38:04)Mateusz Żmigrodzki napisał(a): To jest oszczerstwo! Nie byłem w żadnej Muratyce i nie znam żadnego Waksmana. To jest hańba, aby ktoś taki jak premier Kardacz produkował takie fejki. Dlatego właśnie trzeba zmiażdżyć PNW! Albowiem to jest partia korupcji, debili i oszczerców. Panie Kardacz - jest pan chamski, wulgarny i demagogiczny. A teraz może pan mnie podać do sądu. Pozdro. Normalnie bym się za to obraził, ale patrząc na dno jakie osiągnął Folksbund, to można powiedzieć, że te inwektywy, to dopiero początek naszych zalet
RE: Szokujące wydarzenie! Usiądź zanim to przeczytasz - Mateusz Żmigrodzki - 03 Paż 2022 (03 Paż 2022, 21:51:06)Erik Otton von Hohenburg napisał(a):(03 Paż 2022, 21:38:04)Mateusz Żmigrodzki napisał(a): To jest oszczerstwo! Nie byłem w żadnej Muratyce i nie znam żadnego Waksmana. To jest hańba, aby ktoś taki jak premier Kardacz produkował takie fejki. Dlatego właśnie trzeba zmiażdżyć PNW! Albowiem to jest partia korupcji, debili i oszczerców. Panie Kardacz - jest pan chamski, wulgarny i demagogiczny. A teraz może pan mnie podać do sądu. Pozdro. Panie Eriku, to pański SPR tak upadł nisko, aby wchodzić w kooperację z łapownikami z ZP. Ale najwidoczniej z kim przystajesz, takim się stajesz... RE: Szokujące wydarzenie! Usiądź zanim to przeczytasz - Erik Otton von Hohenburg - 03 Paż 2022 Tymczasem w niedawno opublikowanej książce Addera Ferro "Niebezpieczne związki Mateusza Żmigrodzkiego" znany publicysta przytacza nieznane dotąd ciemne karty biografii byłego króla, w tym jego niejasne związki z przedstawicielami muratyckiego półświatka przestępczego i muratyckich służb specjalnych. Na tym zdjęciu widzimy jak ówczesny król spotyka się z szefem zwierzogrodzkiej ośmiornicy w restauracji "Kamienie & Kupa", gdzie zajada się ośmiorniczkami za 8000 renów i jak wiadomo z taśm odtajnionych przez Kongsversaherheit obrażał Volkian i Volkiańczyków.
-W jaki sposób Folksbund tresuje Volkiańczyków?
Mówiąc: daj mi łapę! W jaki sposób Władza Ludowa tresuje Volkiańczyków? Mówiąc: daj mi w łapę! - powiedział obecny prezes Folksbundu. ![]() RE: Szokujące wydarzenie! Usiądź zanim to przeczytasz - Waksman - 03 Paż 2022 XDDDD RE: Szokujące wydarzenie! Usiądź zanim to przeczytasz - Albert Fryderyk de Espada - 03 Paż 2022 Chciałbym raz na zawsze rozwiać te plotki, pan Waksman nie jest żadnym członkiem Muratyckich służb wojskowych czy też cywilnych więc nie mógł on zostać zwerbowany przez pana Waksmana. To ja zwerbowałem pan Żmigrodzkiego. RE: Szokujące wydarzenie! Usiądź zanim to przeczytasz - Artur Kardacz - 04 Paż 2022 Po kłębkach do prawdy. |