![]() |
|
[oddzielony] Postanowienie Prezydenta z dnia 8 lipca 2019 roku - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu) +-- Dział: Podziemia Zamku Królewskiego (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=39) +--- Dział: Forum Archiwalne (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=628) +---- Dział: Wiadomości z kraju (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=187) +---- Wątek: [oddzielony] Postanowienie Prezydenta z dnia 8 lipca 2019 roku (/showthread.php?tid=1179) Strony:
1
2
|
[oddzielony] Postanowienie Prezydenta z dnia 8 lipca 2019 roku - Fazil Emre - 08 Lip 2019 Tam został tylko piasek, Wszyscy ludzie wrócili do Sambanafryki. Podobno wasze wojska będą badać zachowania żuka gnojotczka by zainspirować budowniczych prowincji. RE: Postanowienie Prezydenta z dnia 8 lipca 2019 roku - Artur Kardacz - 08 Lip 2019 Wrócli? Ciekawe jak ty to zrobiłeś skoro nie masz już władzy w starostwie, na chmurkach przelecieli? Od tak sobie? Przestań już pie*****. RE: Postanowienie Prezydenta z dnia 8 lipca 2019 roku - Erik Otton von Hohenburg - 08 Lip 2019 (08 Lip 2019, 17:05:38)Artur Kardacz napisał(a): Wrócli? Ciekawe jak ty to zrobiłeś skoro nie masz już władzy w starostwie, na chmurkach przelecieli? Od tak sobie? Przestań już pie*****. Artur... Bez przesady, my też nie lepsze akcje odwalaliśmy, Siyah się przeniosło i dobrze, nie ma co rozdrapywać tematu. Na chmurach się do nas wprowadzili i w ten sam sposób się wprowadzili - tyle jeśli chodzi o moje zdanie. RE: Postanowienie Prezydenta z dnia 8 lipca 2019 roku - Artur Kardacz - 08 Lip 2019 Nie broń go bo to nie jest możliwe żeby sobie z dupy przenosić całe starostwo, baa nie można nawet zrobić tego bez konsultacji z władzami. Czy rząd dostał notkę o rozwiązaniu lub likwidacji starostwa? Oczywiście ten ***** może sobie wrócić do swojej budy ale starostwo i v-ludzie nadal zostają. RE: Postanowienie Prezydenta z dnia 8 lipca 2019 roku - Erik Otton von Hohenburg - 08 Lip 2019 W żadnym wypadku go nie bronię - poprostu zwracam uwagę na fakt że i my przenosiliśmy swoje terytoria, ba i to nawet nie raz. Ale masz rację, że likwidacja starostwa powinna zostać jakoś uzgodniona z władzami Egvallandu — możemy uzgodnić że tereny które niegdyś zajmowało Siyah w Ughtu-Saraacennie są zamieszkałe przez garstkę przesiedleńców z Sambanafryki i toczyć podobną narracje do tej zapoczątkowanej przez Fazila i można byłoby też pokusić się o zmianę nazwy starostwa na np "Stare (Nowe) Siyah" i dokończyć narracje z zajmowaniem tego kawałka naszego kraju. RE: Postanowienie Prezydenta z dnia 8 lipca 2019 roku - Fazil Emre - 08 Lip 2019 ![]() Obraz namalowany przez artystę z Siyah, Abdula Al-Artartura ukazujący ucieczkę Sułtana Fazila Emre z Nordaty do Sambanafryki. Jak podają źródła podobny środek transportu wybrali inni mieszkańcy. (Nie koloryzowane!) RE: Postanowienie Prezydenta z dnia 8 lipca 2019 roku - Kamiljan de Harlin - 08 Lip 2019 Te latające dywany są naprawdę świetne. Podczas ostatniego urlopu kupiłem taki jeden u Sambanfrykańskiego kupca i przeleciałem przez całą Winkulię bezproblemowo. Widoki były 10/10, polecam każdemu. RE: Postanowienie Prezydenta z dnia 8 lipca 2019 roku - Artur Kardacz - 08 Lip 2019 Pożartowali? Pośmiali się? Teraz proszę o powagę, skończy się ten durny teatrzyk w wykonaniu pewnych osób. RE: Postanowienie Prezydenta z dnia 8 lipca 2019 roku - Fazil Emre - 08 Lip 2019 Kamiljan Harlin von Wespucci napisał(a):Te latające dywany są naprawdę świetne. Podczas ostatniego urlopu kupiłem taki jeden u Sambanfrykańskiego kupca i przeleciałem przez całą Winkulię bezproblemowo. Widoki były 10/10, polecam każdemu. Bracie, latasz jeszcze na starym modelu. Wysyłam nowy dywan "Henry-lot 303". Podobno nazwa ma upamiętnić Wielkiego Sędziego z jakiegoś socjalistycznego kraju. Nie wiem o kogo chodzi ale dywan jest szybszy od Pendolino. Miłego latania. RE: Postanowienie Prezydenta z dnia 8 lipca 2019 roku - Kamiljan de Harlin - 08 Lip 2019 Dziękuję najmocniej Sułtanie. Uwielbiam połączenie islamskich i socjalistycznych klimatów, ten dywan będzie epicki. |