Związek Winkulijski
Reprezentacja Winkulii w piłce nożnej - Wersja do druku

+- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu)
+-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Wiadomości z kraju (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Wątek: Reprezentacja Winkulii w piłce nożnej (/showthread.php?tid=7)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

RE: Reprezentacja Winkulii w piłce nożnej - Alfred Fabian - 28 Wrz 2022

Będziemy próbować, ale jest ciężko. Volkian też z małymi szansami w grupie B, ale nadal można walczyć.

RE: Reprezentacja Winkulii w piłce nożnej - Alfred Fabian - 02 Paż 2022

Tak jak zapowiadałem, z Baridasem wygrywamy. Wynik - 3:0, nie jest aż tak imponujący, jak poprzednie przegrane Baridasu, ale wystarczający jak dla nas. Następny mecz to kolejka powrotna, znowu spotkamy się z Baridasem, a potem ostry mecz o punkty z Wandystanem. Jest nadzieja.

RE: Reprezentacja Winkulii w piłce nożnej - Alfred Fabian - 05 Paż 2022

Drugi mecz wygrywamy 5:0, więc jest elegancko pięknie i przyjemnie. Teraz przed nami rewanż z Wandystanem. Będziemy walczyć, ale czy się uda - tego nie wiem. Może być ciężko. Niemniej, będziemy walczyć do ostatniej kropli potu. DO KOŃCA PANOWIE! DO KOŃCA!

RE: Reprezentacja Winkulii w piłce nożnej - Alfred Fabian - 08 Paż 2022

Wygrywamy z faworytem grupy, czyli z Wandystanem 2:0. Co prawda Siempre miał dzisiaj nie zagrać, ale musiał zastąpić kontuzjowanego kolegę. Jak wygramy w środę że Slawonią, to awans prawie pewny. Jak nie, to mecz rewanżowy z Trizondalem, ale naprawdę ciężki. Te 2 zwycięstwa (z Trizondalem i Wandystanem w rewanzu) nieźle namieszały w grupie. Chwilowo jesteśmy na pierwszym miejscu 2 punkty nad Slawonią i Trizondalem oraz 3 nad Wandystanem

RE: Reprezentacja Winkulii w piłce nożnej - Artur Kardacz - 09 Paż 2022

[Obrazek: InShot_20221009_102935198.jpg]

RE: Reprezentacja Winkulii w piłce nożnej - Alfred Fabian - 13 Paż 2022

W środowej kolejce pauzowaliśmy, ale udało nam się utrzymać w strefie awansowej. W tym sezonie już więcej nie będziemy czekać na mecz, więc nadal jest duża szansa na to, że jeżeli się zepniemy, to wyjdziemy z grupy. Kibicujcie naszym solidnie, to na pewno się uda Big Grin

RE: Reprezentacja Winkulii w piłce nożnej - Adam Aleksander II - 13 Paż 2022

Są przewidziane jakieś bonusy za awans z fazy grupowej?

RE: Reprezentacja Winkulii w piłce nożnej - Alfred Fabian - 13 Paż 2022

Udział w fazie pucharowej. A poza tym, to w sumie nie wiem, jeszcze nigdy nie wyszedłem z grupy na v-Mundialu, a to jest mój drugi v-Mundial w v-życiu w którym jestem trenerem Smile

RE: Reprezentacja Winkulii w piłce nożnej - Alfred Fabian - 15 Paż 2022

No i Slawonia drugi raz nas zatrzymuje. Nadal mamy szansę na awans, bo tak jak wszystkie 4 drużyny w czołówce (czyli wszystkie poza Baridasem), ale obawiam się, że środowy mecz z Trizondalem jest meczem o wszystko. A będzie ciężko, więc liczymy na łut szczęścia.

RE: Reprezentacja Winkulii w piłce nożnej - Alfred Fabian - 20 Paż 2022

Z Trizondalem remisujemy, ale nie wystarcza to na awans. W planach rozejrzymy się za jakimś sparing - partnerem, żeby zawodników utrzymać w formie. I czekamy na ligę mikroświatową, może tam nam się uda coś ugrać. Zawodnicy mają pozytywne WRy w większości, więc raczej damy radę się jeszcze rozwinąć. Szczególnie zajebistego mamy bramkarza, nadzieja całej drużyny, jeszcze kilka lat i będzie najlepszy na całym mikroświecie. A przynajmniej, mam taką nadzieję.