![]() |
|
Rocznicowe BINGO - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu) +-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Wiadomości z kraju (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Rocznicowe BINGO (/showthread.php?tid=5174) |
RE: Rocznicowe BINGO - Alfred Fabian - 19 Lut 2023 Pora powrócić do gry, jeszcze kilka dat przed nami. Kolejną jest 10. KWIETNIA
czyli data oficjalnego utworzenia dzielnicy Trinitz. RE: Rocznicowe BINGO - Alfred Fabian - 19 Lut 2023 Po szybkiej weryfikacji wszystkich kart okazało się, że nikt nie ma takiej liczby. Wobec tego szybko losujemy kolejną. Kto jest szczęśliwcem, z datą 14. LISTOPADA
czyli datą powstania pierwszego systemu gospodarczego spod mojej ręki. Czy pamiętacie może Sejmitara, który opierał się na handlowaniu różnymi towarami w oparciu o różne ceny w różnych lokacjach? Pamiętam doskonale, że system był kompletnie nieprzygotowany do oddania do szerszej publiki, ale ostatecznie pozostał w fazie koncepcyjnej. Kto wie, czy w przyszłości nie wrócimy do tego pomysłu?
RE: Rocznicowe BINGO - Alfred Fabian - 19 Lut 2023 No i kolejna data, tym razem 29. SIERPNIA
czyli dzień, w którym oficjalnie zatwierdziliśmy odświeżone symbole narodowe, sprawiając, że w końcu wyglądają tak, jak ma współczesną mikronację przystało.
RE: Rocznicowe BINGO - Fatima Popow-Chojnacka - 19 Lut 2023 BINGO! XD
RE: Rocznicowe BINGO - Alfred Fabian - 19 Lut 2023 No i mamy zwyciężczynię. Aby wobec tego nie przedłużać już zabawy, ostatnie kilka dat, które być może pozwoli Wam ukończyć kilka rzędów i zakończyć grę z ładną sumką na koncie ![]() Maszyna losująca wybrała następujące daty 30. GRUDNIA
podpisanie Statutu Organizacji Bezpieczeństwa Państw Nordaty
20. MAJA
powstanie Królewskiego Uniwersytetu Winkulijskiego im. Konstandinosa Karadzeferisa
11. SIERPNIA
targi regionalne w Trinitzu
4. LUTEGO
początek Amatorskiej Mini Ligi Wyścigowej Albionu
21. KWIETNIA
Pierwszy numer Voog Winkuliersdeg
15. STYCZNIA
koronacja JKM Alfreda Fabiana
oraz 28. PAŹDZIERNIKA
powołanie Rady Starostwa Winewa
RE: Rocznicowe BINGO - Joachim Cargalho - 20 Lut 2023 Skwitowałbym to słowem: Żenada. Ale ponieważ było miło, napiszę: No trudno.
RE: Rocznicowe BINGO - Alfred Fabian - 20 Lut 2023 Też uważam, że zasady będzie trzeba zmienić na następny raz, możliwe, że nawet powtórzymy to wcześniej niż później, bo niecałe 60% dat to jednak trochę za mało, żeby coś trafić sensownego na przewidzianych kartach
RE: Rocznicowe BINGO - Fatima Popow-Chojnacka - 21 Lut 2023 Bo co wygrałam to teraz jakieś zmiany? XD Dziękuję za zabawę! Czy WKM przelał mi już pieniążki?
RE: Rocznicowe BINGO - Alfred Fabian - 21 Lut 2023 Jeszcze nie, ale niebawem to zrobię. Zmiany nie dlatego, że Księżna wygrała, tylko dlatego, że nie było żadnych dodatkowych nagród poza tą za BINGO. EDIT. A nawet od ręki
RE: Rocznicowe BINGO - Vilarte - 27 Lut 2023 W dwóch wierszach i jednej kolumnie brakło mi po jednej dacie, więc jedynie dopisuję, że sprawdziłem u siebie daty
|