![]() |
|
Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.] - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu) +-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Wiadomości z kraju (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.] (/showthread.php?tid=3721) |
RE: Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.] - Alfred Fabian - 21 Sie 2022 No, sam Kongres raczej niewiele. Jakieś tam pierdoły, jak gospodarować OBPP, żeby nie było zaraz, że ekspansja terytorialna krajów Nordaty sprawi, że nie będzie tutaj już miejsca dla nikogo. Tak samo moglibyśmy ustalić jakieś zasady dotyczące konfliktów, podpisać jakiś międzynarodowy traktat pacyfistyczny, czy kij wie co. Ale to raczej mrzonki, aniżeli sensowne plany. RE: Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.] - Adam Aleksander II - 21 Sie 2022 Cytat:Ale to raczej mrzonki, aniżeli sensowne plany No tak to niestety zawsze wygląda, a jeżeli są plany to bardzo ogólne. Problemem jest zebranie tylu ludzi i wyznaczenia im pewnych zadań, bo tak to nie dość że wszystko idzie wolno, to jeszcze nie zawsze się wszystkim podoba. RE: Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.] - Alfred Fabian - 22 Sie 2022 Tak, aprobata ludzi to jest jeden problem. Drugim problemem jest w ogóle zaproponowanie czegoś sensownego. Bo podpisywanie traktatu, który nie zmienia tak naprawdę nic raczej mija się z celem RE: Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.] - Kamiljan de Harlin - 22 Sie 2022 Międzynarodowe porozumienia wyznaczane są przez dialog i wzajemne zrozumienie, a nie przez świstki papieru. Możemy mieć zgodę na kontynencie bez traktatu i brak zgody z traktatem. RE: Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.] - AleksanderNovak - 22 Sie 2022 Wywiady z yoyotwórcami robią... a ja nie miałem żadnego.... co za wstyd RE: Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.] - Jerzy I Izaak - 22 Sie 2022 To chyba świadczy o tobie -_- RE: Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.] - AleksanderNovak - 22 Sie 2022 Wrrrrr RE: Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.] - Erik Otton von Hohenburg - 26 Paż 2022 Drodzy czytelnicy,
W Voog Winkuliersdeg ukazal się nowy artykuł, który polecamy państwa uwadze: RE: Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.] - Erik Otton von Hohenburg - 01 Kwi 2023 Drodzy czytelnicy, Po długiej przerwie, polecamy państwa uwadze:
RE: Voog Winkuliersdeg [Nowe artykuły vol. 2.] - Artur Kardacz - 01 Kwi 2023 Ledwo dotrwałem do końca czytając te smęty. Marudztwo i żale aż ociekają z najnowszego wydana Vooga. Jednakże nie można zaprzeczyć że autor trafnie punktuje obecny stan rzeczy. Obywatelom brakuje chęci do działania. Znudzeni i zniechęcić wieloletnimy przygodami w tym świecie nie mamy motywacji na dalszą wędrówkę. Ratują nas jedynie sporadyczne przypływy weny i wyrzut kilku postów na tydzień. Nie chcę mi się kolejny raz rozwodzić nad tematem który był już wielokrotnie wałkowan. Albo weźmiemy się do roboty albo trwajmy w tym stanie do końca. Tylko darujmy sobie tego typu teksty obierając drugą drogę. |