Związek Winkulijski
Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Wersja do druku

+- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu)
+-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Wiadomości z kraju (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Wątek: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? (/showthread.php?tid=5404)

Strony: 1 2 3

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Waksman - 07 Wrz 2023

(07 Wrz 2023, 23:26:45)Erik Otton von Hohenburg napisał(a):
A tak na poważnie to cieszę się, że przy okazji referendum akcesyjnego zagłosowałem przeciw wstąpieniu do FN, widząc co teraz się tam dzieję. Miesiąc temu miałem co do tego mieszane odczucia, bo z jednej strony niby miałem z tyłu głowy, to że coś takiego jak dziś może się tam stać i pewnie stanie za jakiś czas np. za rok. Jak w sierpniu opublikowałem ostatni numer VW, to nawet mnie przez chwilę wstyd ogarnął i zażenowanie samym sobą, bo może faktycznie zle oceniłem nowe FN, że może pod nowymi rządami, nastaną czasy nowej jakości w polityce FN, ale to co się u was za przeproszeniem odwala, to przechodzi moje najśmielsze oczekiwania, zachowujecie się tak jakbyście naprawdę mieli kulturę polityczną na poziomie wioski Buszmenów, może nie wszyscy, ale przynajmniej część z was. Nie będę wam wieszczył upadku, bo wam tego ani nie życzę, ani nie uważam aby tak miało się stać, choć podejrzewam, że w przeciwieństwie do mnie niektórzy członkowie PD pewnie zsikaliby się ze szczęścia gdyby Hohenburgowie i Winkulia upadła. I tu pojawia się też główny problem o którym piszę chyba już od lat, że pannordatyzm jest bezideowy - został wymyślony po to by Waksman miał swoich niewolników do klepania postów, bo jak nie to wysadzam forum/robie secesje/wyzywam wszystkich od zjebów i potem będę udawał ofiarę "jebania", normalnie wez chłopie skończ użalać się nad sobą!

Ej Erik, ja cię naprawdę szanuję, ale takie wbijanie sobie ciągle do głowy, że wszystko co złe to Waksman, to naprawdę jest przesada XD
Widzisz gdzieś teraz wysadzenie forum? Widzisz gdzieś secesje? Widzisz gdzieś wyzywanie wszystkich od zjebów? Błagam cię, litości.

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Erik Otton von Hohenburg - 07 Wrz 2023

(07 Wrz 2023, 23:40:45)Joahim von Ribertrop napisał(a):
Cytat:I tu pojawia się też główny problem o którym piszę chyba już od lat, że pannordatyzm jest bezideowy - został wymyślony po to by Waksman miał swoich niewolników do klepania postów,
Co kurwa XD Przecież pannordatyzm istnieje dłużej niż Waksman jest w mirkoświecie XD

I co z tego? współczesny pannordatyzm służy tylko temu jednemu celowi, nie obchodzi mnie to, że pierwotnie ktoś miał inne wyobrażenie o nim (choć założe się, że powód był identyczny jak dziś).

a tak swoją drogą, to czy ty masz zespół Tourette'a, że nie możesz skleić zdania bez słowa "kurwa"?

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Joahim von Ribertrop - 07 Wrz 2023

(07 Wrz 2023, 23:45:00)Erik Otton von Hohenburg napisał(a): a tak swoją drogą, to czy ty masz zespół Tourette'a, że nie możesz skleić zdania bez słowa "kurwa"?
Potrafię, ale jak widzę że ktoś gada głupoty jak stąd do Neocontu to się nie da.

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Piotr Romanow - 08 Wrz 2023

Rzucają i podnoszą te paszporty. To ja chyba wolę te "nudny" Bastion, na którym przynajmniej jest porządek.

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Mateusz Żmigrodzki - 08 Wrz 2023

Powiem tak: trudno mi ogarnąć to, co się dzieje w FN, ale z całą pewnością nadal podtrzymuję swoje słowa, że pannordatyzm, szczególnie w takim wydaniu, jakie żeśmy zobaczyli, jest tak samo szkodliwy dla społeczności naszego kontynentu, tak jak HIV dla ludzkiego organizmu.

A teraz wybaczcie, idę kimać. Dobrej nocy, chers amis.