Związek Winkulijski
Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Wersja do druku

+- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu)
+-- Dział: Plac Pułkowników (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Wiadomości z kraju (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Wątek: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? (/showthread.php?tid=5404)

Strony: 1 2 3

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Waksman - 07 Wrz 2023

(07 Wrz 2023, 22:42:41)Burek napisał(a):
(07 Wrz 2023, 22:37:52)Waksman napisał(a): A widziałeś przez ponad rok istnienia tego forum żeby wybuchło? Albo żeby ktoś dostał ode mnie bana, "bo tak"? XD
Ale miło, nie znasz mnie i pierdolisz od rzeczy, lubię to Big Grin

No bo wtedy nie traciłeś kontroli. Teraz już tak, straciłeś kontrolę - i chyba dlatego to wszystko, nie cierpisz tracić kontroli, co? Nie twierdzę, że na 100% zrzucisz forum z rowerka, ale ryzyko że coś takiego zrobisz - jako osobnik wyraźnie niestabilny emocjonalnie - jest zbyt duża żeby państwo, chcące przeżyć dłuższy okres, powierzało ci tego typu funkcję.

Nie, w dupie mam kontrolę. Wtedy górę wzięło bardziej to, że nie lubię być jebany na każdym kroku, ale to chyba każdy tak ma Wink

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Kamiljan de Harlin - 07 Wrz 2023

Ja nigdy obkiem II FN nie rzuciłem i raczej nie rzucę. Nie oceniajmy kraju po dwóch przypadkach...

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Henryk Wespucci - 07 Wrz 2023

Dwa, ale jednak istotne przypadki. Nie powinniśmy robić tendencji z tego, ale z drugiej strony wydarzenia są niepokojące i jak na moje oko mogą mocna zatrząść II FN. Może to być ciekawy sprawdzian dla fundamentów na jakich zbudowano pannordatyzm i Federację Nordacką 2.0

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Waksman - 07 Wrz 2023

Kamiljan, czego się spodziewasz po waksmanistach? XD

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Artur Kardacz - 07 Wrz 2023

Cytat:fundamentów na jakich zbudowano pannordatyzm i Federację Nordacką 2.0

Coś takiego było? @Henryk Wespucci

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Henryk Wespucci - 07 Wrz 2023

Tak. Jestem zdania, że tak. Teraz możemy tylko obserwować jak bardzo silne były to fundamenty i czy odejście lub chwilowe zwątpienie głównych siewców pannordatyzmu nimi wstrząśnie.

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Piotr Romanow - 07 Wrz 2023

Co tam się stało? Nie mam żadnego posła w FN, dlatego nie wiem o co chodzi... Tym bardziej jeśli szef forum rzucił obkiem to nie jest ciekawie. :x

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Erik Otton von Hohenburg - 07 Wrz 2023

A tak na poważnie to cieszę się, że przy okazji referendum akcesyjnego zagłosowałem przeciw wstąpieniu do FN, widząc co teraz się tam dzieję. Miesiąc temu miałem co do tego mieszane odczucia, bo z jednej strony niby miałem z tyłu głowy, to że coś takiego jak dziś może się tam stać i pewnie stanie za jakiś czas np. za rok. Jak w sierpniu opublikowałem ostatni numer VW, to nawet mnie przez chwilę wstyd ogarnął i zażenowanie samym sobą, bo może faktycznie zle oceniłem nowe FN, że może pod nowymi rządami, nastaną czasy nowej jakości w polityce FN, ale to co się u was za przeproszeniem odwala, to przechodzi moje najśmielsze oczekiwania, zachowujecie się tak jakbyście naprawdę mieli kulturę polityczną na poziomie wioski Buszmenów, może nie wszyscy, ale przynajmniej część z was. Nie będę wam wieszczył upadku, bo wam tego ani nie życzę, ani nie uważam aby tak miało się stać, choć podejrzewam, że w przeciwieństwie do mnie niektórzy członkowie PD pewnie zsikaliby się ze szczęścia gdyby Hohenburgowie i Winkulia upadła. I tu pojawia się też główny problem o którym piszę chyba już od lat, że pannordatyzm jest bezideowy - został wymyślony po to by Waksman miał swoich niewolników do klepania postów, bo jak nie to wysadzam forum/robie secesje/wyzywam wszystkich od zjebów i potem będę udawał ofiarę "jebania", normalnie wez chłopie skończ użalać się nad sobą!

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Joahim von Ribertrop - 07 Wrz 2023

Cytat:I tu pojawia się też główny problem o którym piszę chyba już od lat, że pannordatyzm jest bezideowy - został wymyślony po to by Waksman miał swoich niewolników do klepania postów,
Co kurwa XD Przecież pannordatyzm istnieje dłużej niż Waksman jest w mirkoświecie XD

RE: Czy w II Federacji przestaną rzucać obkami? - Piotr Romanow - 07 Wrz 2023

(07 Wrz 2023, 23:40:45)Joahim von Ribertrop napisał(a):
Cytat:I tu pojawia się też główny problem o którym piszę chyba już od lat, że pannordatyzm jest bezideowy - został wymyślony po to by Waksman miał swoich niewolników do klepania postów,
Co kurwa XD Przecież pannordatyzm istnieje dłużej niż Waksman jest w mirkoświecie XD

Ciekawa teza, sam jestem trochę w szoku jak to przeczytałem. Może reanimujemy moją v-zmarłą, v-byłą żonę AIDS i ona opowie o tym jak jest Cesarzową PANNORDATY? Wink Ona miała poczucie humoru.