![]() |
|
Wizyta Gubernatora Pòłnocnych Kentucky ws. Wzajemnej pomocy gospodarczej - Wersja do druku +- Związek Winkulijski (http://forum.winkulia.eu) +-- Dział: Kraje Koronne (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=15) +--- Dział: Winkulia (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=936) +---- Dział: Winewa (http://forum.winkulia.eu/forumdisplay.php?fid=347) +---- Wątek: Wizyta Gubernatora Pòłnocnych Kentucky ws. Wzajemnej pomocy gospodarczej (/showthread.php?tid=2124) Strony:
1
2
|
RE: Wizyta Gubernatora Pòłnocnych Kentucky ws. Wzajemnej pomocy gospodarczej - Artur Kardacz - 15 Sty 2020 Widać że trzeba was nauczyć że: starostwo/lenno ----> prowincja -----> centrala. Wasze starostwo nie ma prawa do nawiązania traktatów/umów międzynarodowych. To nie chodzi o to że Egvalland na tym coś zyska lub nie. Jesteście w państwie gdzie są jakieś zasady i tych zasad proszę się trzymać. Jeśli nie odpowiada wam taki układ to proszę bawić się w tym SRW czy jak tam. Najwyraźniej robienie w chu* władzy jest tam na porządku dziennym. RE: Wizyta Gubernatora Pòłnocnych Kentucky ws. Wzajemnej pomocy gospodarczej - AleksanderNovak - 15 Sty 2020 Ile razy mam mówić że to współpraca/pomoc? Pomagać sobie chyba możemy... A jak nie to nawiążemy współpracę z PK inaczej. Czy wam to się podoba czy nie. Apeluje by nie przyszkadzać w rozmowach. RE: Wizyta Gubernatora Pòłnocnych Kentucky ws. Wzajemnej pomocy gospodarczej - Artur Kardacz - 15 Sty 2020 (15 Sty 2020, 18:45:32)AleksanderNovak napisał(a): Proszę wskazać co się Panu nie podoba w tej umowie pomiędzy HW i PK. Może coś dodać? Sami już nie wiecie co pisać. Najpierw traktat później umowa a teraz współpraca..... nazywajcie sobie to już jak chcecie. Współpraca międzynarodowa to też polityka a starostwo takiej nie może prowadzić. Takie jest prawo i jeśli zamierzasz dalej sobie to olewać to zajmie się tym specialny organ. RE: Wizyta Gubernatora Pòłnocnych Kentucky ws. Wzajemnej pomocy gospodarczej - Erik Otton von Hohenburg - 15 Sty 2020 Dyskusja z Panem Novakiem, jak zwykle nie może być prowadzona na poziomie innym niż poziom rynsztoku. Jeżeli liczy Pan na to, że na kimś wyzwiska prezentowanie swojej żenująco niskiej kultury, na kimś zrobią wrażenie i zmusi do zmiany swojego stanowiska, to grubo się Pan myli Panie Novak. Ja jedynie kulturalnie i uprzejmie poprosiłem o możliwość uczestnictwa w rozmowach, pomimo że wcale tego nie musiałem robić. Niestety ale Pan najwidoczniej postrzega nas za swoich wrogów, pytanie za co? bo nie wolno Pana krytykować? bo nie ma Pan argumentów? Mój szanowny przedmówca zwracał uwagę na to, że kontakty międzynarodowe bez zgody rządu w Kanugardzie są niekoniecznie zgodne z prawem. To jest powód by reagować agresją? Winewa jest częścią Egvallandu i ma wobec niego zobowiązania z którymi musi się pogodzić.Może Pan nie zauważył, ale wystarczyłoby tylki aby Pan nas wcześniej poinformował, nie ubliżał nam i spokojnie mógłby Pan prowadzić sobie rozmowy z PK, a my tylko byśmy chronili interesów centrali. RE: Wizyta Gubernatora Pòłnocnych Kentucky ws. Wzajemnej pomocy gospodarczej - AleksanderNovak - 15 Sty 2020 Mógł bym was teraz nazwać chujami kurwami którzy się do wszystkiego przypierdalają. Przez was za przestaję rozmowy o wzajemnej pomocy z PK. RE: Wizyta Gubernatora Pòłnocnych Kentucky ws. Wzajemnej pomocy gospodarczej - Henryk Wespucci - 15 Sty 2020 Chciałbym napisać coś merytorycznego, no ale się kurwa nie da. xDDDDDDDDDDDDDDDDD. Pewne osoby robią kurwę z logiki i merytorycznej dyskusji, ale cóż. Żyćko. RE: Wizyta Gubernatora Pòłnocnych Kentucky ws. Wzajemnej pomocy gospodarczej - AleksanderNovak - 15 Sty 2020 Proszę nie robić cyrku. Pan Erik polubił pańskiego posta a sam zwracał mi wcześniej o to uwagę. Gdybym mógł bo pan mi do tego odebrał prawo to przeniósł bym tego posta. RE: Wizyta Gubernatora Pòłnocnych Kentucky ws. Wzajemnej pomocy gospodarczej - Henryk Wespucci - 15 Sty 2020 Nie. Gdyby Pan mógł, to wypierdolił mi bana, a cały wątek skasował. To by Pan zrobił. Dziękuję. |